Αγαπητοί φίλοι,

Προσωπικότητες, βουλευτές, εκπρόσωποι οργανισμών της Κεντρικής Διοίκησης του Κράτους, διεθνείς νομικοί και άλλοι καλεσμένοι θα συμμετέχουν αυτήν την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, στο Εθνικό Καπιτώλιο, στην Δημόσια Ακρόαση του Κοινοβουλίου “Καλύτερα χωρίς αποκλεισμό”, που συγκαλείται από την Διαρκή Επιτροπή Εργασίας των Διεθνών Σχέσεων  της Εθνοσυνέλευσης της Λαϊκής Εξουσίας.

Σε αυτήν την εκδήλωση, διάφοροι εισηγητές θα καταγγείλουν τις επιδράσεις, στους διάφορους τομείς της κοινωνίας μας, του οικονομικού, εμπορικού και χρηματοπιστωτικού αποκλεισμού που έχει επιβληθεί από την Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ενάντια στην Κούβα  για πάνω από έξι δεκαετίες και τον αναντίρρητο  αντίκτυπο στην καθημερινή ζωή του λαού μας, όπως μαζική, κραυγαλέα και συστηματική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όλων των κουβανών.

Με τη σειρά τους, βουλευτές και προσωπικότητες από άλλα κράτη θα δηλώσουν την αλληλεγγύη τους με την χώρα μας μπροστά σε αυτήν την βορειοαμερικανική πολιτική και θα συνηγορήσουν στην οριστική κατάργησή της.

Οι χρήστες μπορούν να ακολουθήσουν την ζωντανή μετάδοση της Δημόσιας Ακρόασης του Κοινοβουλίου από τις 10.00 πμ ώρα Κούβας, (17.00 ώρα Ελλάδας) στην ισπανική γλώσσα, από την επίσημη σελίδα της Εθνοσυνέλευσης της Λαϊκής Εξουσίας στο Facebook (Asamblea Nacional Cuba). Στην αγγλική γλώσσα, από το κανάλι στο YouTube του νομοθετικού σώματος της Κούβας (Asamblea Nacional Cuba). Επίσης, στην γαλλική γλώσσα, από τον λογαριασμό στο Twitter του Κουβανικού Κοινοβουλίου (@AsambleaCuba).

Οι διαδικτυακοί χρήστες θα μπορούν επίσης να συμμετέχουν από τις 10.00 πμ έως τις 12.00μμ (17.00 έως 07.00 ώρα Ελλάδας) στην καμπάνια στο Twitter σχετικά με αυτήν την εκδήλωση, με τις ετικέτες #AudienciaParlamentaria και #MejorSinBloqueo. Για το συγκεκριμένο, στο Twitter μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τον επίσημο λογαριασμό του νομοθετικού σώματος της Κούβας σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο: @AsambleaCuba. 

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

Πρεσβεία της Κούβας
στην Αθήνα

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το