ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΝΑΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!

Το τουρκικό φασιστικό κράτος που δολοφονεί σε επίπεδο γενοκτονίας το κουρδικό έθνος στο τουρκικό Κουρδιστάν, μεταφέροντας αυτή τη φασιστική και δολοφονική του παράδοση έξω από τα δικά του σύνορα, ξεκίνησε την εισβολή στο Συριακό Κουρδιστάν, στην Ροζάβα. Η επιθετική εισβολή, υποστηριζόμενη από όλες τις φασιστικές και αντιδραστικές κλίκες της τουρκικής άρχουσας τάξης μετατράπηκε σε επιθετικότητα ενάντια στην ύπαρξη του κουρδικού έθνους και τις κατακτήσεις του κουρδικού έθνους.

ARŞİV

Οι δυνάμεις της φασιστικής δικτατορίας, θέλουν να εξαφανίσουν τις κατακτήσεις των Κούρδων της Συρίας. Αφού δεν τα κατάφεραν με τον ISIS και τις υπόλοιπες ισλαμιστικές συμμορίες, απαιτείται να υπάρξει μια νέα σφαγή των Κούρδων για να εξαλειφθούν οι αξίες που δημιούργησαν και οι θέσεις που κατέκτησαν, ο Συριακός λαός και το κουρδικό έθνος με την μεγάλη αφοσίωση, τις θυσίες και την αντίστασή τους και να εμποδιστεί το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του κουρδικού έθνους με ένα πόλεμο.

Στο μέτωπο των μερίδων της τουρκική άρχουσας τάξης υπάρχει μια συναίνεση, όπως πάντα και σήμερα, όσο αφορά τις κατακτήσεις των Κούρδων. Φαίνεται ότι η φασιστική δικτατορία έχει κάνει όλες τις προετοιμασίες για την εισβολή στην βόρεια και την ανατολική Συρία και ιδιαίτερα στις κουρδικές περιοχές που βρίσκονται μέσα στα σύνορα της Συρίας, πήρε τις αναγκαίες άδειες από τους ιμπεριαλιστές αφέντες της για μια αιματηρή εκστρατεία. Αυτή η στάση των ιμπεριαλιστών δεν εκπλήσσει τους κομμουνιστές. Οι εξελίξεις είναι συμβατές με τον χαρακτήρα των ιμπεριαλιστών. Οι ιμπεριαλιστές δεν ήταν και δεν μπορούν να είναι φίλοι των καταπιεζόμενων λαών. Οι ιμπεριαλιστές δεν είναι και δεν πρόκειται να είναι με την πλευρά των καταπιεσμένων. Έτσι ήταν χθες, έτσι είναι σήμερα, έτσι θα είναι και αύριο.

İşçi Köylü Kurtuluşu

Το μέλλον των καταπιεσμένων και εκμεταλλευόμενων λαών που ζουν σε προσαρτημένες και κατεχόμενες περιοχές είναι εφικτό μόνο με την αντίσταση των κομουνιστικών και των επαναστατικών δυνάμεων ενάντια στον ιμπεριαλισμό και κάθε είδους αντίδραση. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Η σκληρή πραγματική ιστορία της ταξικής πάλης δεν προσφέρει άλλον δρόμο.

Εμείς, επιβάλλεται να οργανώσουμε κοινές δράσεις και αντιστάσεις με φιλικές και σύμμαχες δυνάμεις, προκειμένου να στηρίξουμε τις δυνάμεις αντίστασης της Συρίας οι οποίες θα διεξάγουν ένα δίκαιο πόλεμο ενάντια στην εισβολή και την καταστροφική επιθετικότητα της φασιστικής δικτατορίας, για να νικήσουν και να τους φέρουν πιο γρήγορα στο αναπόφευκτο τέλος τους. Σε εμάς η πραγματικότητα της ταξικής πάλης θέτει το καθήκον να σταθούμε αλληλέγγυοι στον Συριακό λαό και ειδικά στο κουρδικό έθνος και όλες τις συνιστώσες του συριακού λαού που αντιστέκονται στην εισβολή, να συγκροτήσουμε εστίες αντίστασης παντού ενάντια στην επιθετικότητα της φασιστικής δικτατορίας.

Πρώτα από όλα είναι ευθύνη των κομμουνιστών να δούμε την επιθετικότητα των ιμπεριαλιστών και των αντιδραστικών κυρίαρχων τάξεων σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη σαν τμήμα της επιθετικότητας απέναντί μας, να σταθούμε ενάντια σους άδικους πολέμους, να φωνάξουμε για την νομιμότητα των δίκαιων πολέμων. Η στάση μας πρέπει να βασίζεται πάνω σε αυτή την ταξική συνείδηση και αποφασιστικότητα.

Οι προοδευτικές, οι επαναστατικές δυνάμεις και οι δυνάμεις ενάντια στην εισβολή έχουν την δύναμη και την βούληση να ακυρώσουν τις φιλοδοξίες του τουρκικού φασιστικού κράτους. Να υπερασπιστούμε αυτή τη βούληση.

Κάτω η εισβολή του τουρκικού φασιστικού κράτους και οι πολιτικές της προσάρτησης και των δολοφονιών!

Ζήτω το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση του Κουρδικού έθνους!

Αγώνας παντού για να προστατευτούν οι κατακτήσεις του Κουρδικού έθνους!

Η ελευθερία κατακτάται με την πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό, τον φασισμό και κάθε είδους αντίδραση!

TKP/ML YDK

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το