Ανακοίνωση των Παλαιστινιακών οργανώσεων στη Γάζα

Η Μάχη της «Πλημμύρας του Αλ-Ακσά» σηματοδότησε μια στρατηγική αλλαγή στην Παλαιστινιακή υπόθεση και ήρθε ως φυσική απάντηση στα εξτρεμιστικά σχέδια της κατοχικής κυβέρνησης και στα εγκλήματα των εποίκων στη Δυτική Όχθη και την Αλ-Κουντς (Ιερουσαλήμ). Η αντίσταση σε όλες τις μορφές της είναι ένα νόμιμο δικαίωμα ενάντια στη σιωνιστική κατοχή και τους υποστηρικτές της, μέχρι ο λαός μας να επιτύχει την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την αυτοδιάθεση.

Επαναβεβαιώνουμε την ενιαία εθνική μας θέση ότι δεν θα υπάρξει καμία συμφωνία ή συμφωνία ανταλλαγής παρά μόνο με την ολοκληρωτική παύση της επίθεσης εναντίον του Παλαιστινιακού λαού μας.

Η διαχείριση των Παλαιστινιακών υποθέσεων, συμπεριλαμβανομένης της Λωρίδας της Γάζας, αποτελεί εσωτερικό Παλαιστινιακό εθνικό θέμα. Δεν θα επιτρέψουμε στην Κατοχή και στους υποστηρικτές της να παρέμβουν ή να επιβάλουν κηδεμονία στο λαό μας με οποιονδήποτε τρόπο.

Καλούμε τον περήφανο λαό μας στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, την Αλ-Κουντς, το κατεχόμενο εσωτερικό, τους προσφυγικούς καταυλισμούς και τη διασπορά, καθώς και τους λαούς του [αραβικού και ισλαμικού] έθνους μας και τους ελεύθερους λαούς του κόσμου να αντισταθούν και να ξεσηκωθούν σε μια Ιντιφάντα ενάντια στην Κατοχή, τον εταίρο της -την αμερικανική κυβέρνηση- και τους υποστηρικτές τους, διαταράσσοντας τα συμφέροντά τους, διακόπτοντας τις σχέσεις μαζί τους, απελαύνοντας τους πρεσβευτές τους, τερματίζοντας τα σχέδια εξομάλυνσης και τις προσπάθειες ενσωμάτωσης της Κατοχής στην περιοχή.

Τονίζουμε την ανάγκη οι εκτοπισμένοι μας να επιστρέψουν άμεσα στα σπίτια τους στις βόρειες επαρχίες της Γάζας και απαιτούμε από τους διεθνείς οργανισμούς και τα Ηνωμένα Έθνη, ιδιαίτερα από τα Ηνωμένα Έθνη, να αναλάβουν πλήρως την ευθύνη και να εκτελέσουν άμεσα το καθήκον και το έργο τους στις επαρχίες της Γάζας και του Βορρά.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το