Απλοί πολίτες  , εργαζόμενοι , μέλη συλλογικοτήτων από όλη την Κεφαλονιά   συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας σε μια αυθόρμητη  και σιωπηλή διαμαρτυρία αλληλεγγύης και συμπαράστασης στα αθώα θύματα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος  στην κοιλάδα των Τεμπών .

Η Κεφαλονιά, όπως και ολόκληρη η Ελλάδα πενθεί . Η κοινωνία μας εξοργίζεται. Στην Κεφαλονιά δεν έχουμε τρένα όμως τα παιδιά μας ταξιδεύουν με τρένα για τα Πανεπιστήμιά τους, για τις εκδρομές τους.. Είμαστε όλοι επιβάτες των τρένων και εν δυνάμει θύματα αν συνεχιστεί ο παραλογισμός στη διαχείριση των ελληνικών σιδηροδρόμων.

Οι συγκεντρωμένοι μετά  το τέλος  της σιωπηρής διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν πορεία  στο Αργοστόλι φωνάζοντας συνθήματα . Κατευθύνθηκαν   μέσω του Λιθόστρωτου προς την πλατεία Καμπάνας . Πέρασαν έξω από το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Κεφαλονιάς  Παναγη Καππατου όπου σταματησαν για λιγο  φωνάζοντας  συνθήματα .

Ηταν μια αυθόρμητη διαμαρτυρία για τα αθώα θύματα μιας ανείπωτης τραγωδίας με 57 νεκρούς.. Αθώα θύματα ολοι τους του πιο τραγικού και θανατηφόρου δυστυχήματος στην ιστορια των Ελληνικων Σιδηροδρόμων . ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Για τις επόμενες ημέρες έχουν ανακοινωθεί κινητοποιήσεις από το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το