Παλαιστινιακό Κίνημα Εναλλακτικού Επαναστατικού Μονοπατιού

Κάλεσμα στους Εργάτες του Κόσμου:
Μπλοκάρετε τα πλοία της ισραηλινής γενοκτονίας

ο Masar Badil, το Παλαιστινιακό Κίνημα Εναλλακτικού Επαναστατικού Μονοπατιού, καλεί όλους τους εργατικούς ακτιβιστές, τους συνδικαλιστές και τις εργατικές οργανώσεις να αναλάβουν δράση για να εμποδίσουν τα ισραηλινά πλοία, να αρνηθούν να τα φορτώσουν ή να ξεφορτώσουν και να αρνηθούν να μεταφέρουν όπλα πολέμου στην ισραηλινή κατοχή αυτή τη στιγμή γενοκτονία κατά του παλαιστινιακού λαού στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας.

Έχουμε ήδη δει αρκετές σημαντικές ενέργειες σε όλο τον κόσμο, πρώτα και κύρια τις ενέργειες του στρατού και του λαού της Υεμένης για τον αποκλεισμό της χρήσης των θαλασσών της Υεμένης για τη μεταφορά και τη διέλευση σιωνιστικών πλοίων και φορτίων.

Οι εργαζόμενοι στις μεταφορές στο Βέλγιο, τη Βαρκελώνη και την Ιαπωνία έχουν δηλώσει ότι θα αρνηθούν να φορτώσουν όπλα με προορισμό την ισραηλινή κατοχή, ενώ οι λιμενεργάτες στην Ιταλία πραγματοποίησαν μονοήμερη απεργία ενάντια στη συνεχιζόμενη γενοκτονία. Από την Ινδία στις Φιλιππίνες έως τη Νότια Αφρική, το εργατικό κίνημα έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του, απαιτώντας την απέλαση των Σιωνιστών πρεσβευτών και απορρίπτοντας τη χρήση μεταναστευτικής εργασίας για να στηρίξει το ισραηλινό κατοχικό καθεστώς σε αντικατάσταση Παλαιστινίων εργατών.

Βλέπουμε επίσης μια αυξανόμενη προθυμία των λαϊκών κινημάτων να αναλάβουν σοβαρή και ουσιαστική δράση για να κλείσει η σιωνιστική πολεμική μηχανή, όπως αποδεικνύεται από τις άμεσες ενέργειες της Palestine Action για το κλείσιμο της Elbit Systems, του μεγαλύτερου ισραηλινού κατασκευαστή όπλων, και την απόσπαση σημαντικού κόστους οικονομικά και υλικού από Elbit τόσο στη Βρετανία όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Παλαιστίνιοι εργάτες, εργατικές οργανώσεις και συνδικάτα έχουν ήδη απευθύνει έκκληση προς τους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο να αρνηθούν να κατασκευάσουν και να μεταφέρουν όπλα για το κατοχικό καθεστώς και πολλές οργανώσεις και ακτιβιστές συμμετέχουν σε αποκλεισμούς εργοστασίων όπλων, σιδηροδρόμων και λιμανιών μεταφέροντας όπλα και προμήθειες στην κατάληψη, όπως αντιπροσωπεύεται από την εκστρατεία Block the Boat.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην πρόκειται για συμβολικές ενέργειες, δηλώσεις αλληλεγγύης ή μηνύματα συμπαράστασης. Η απομάκρυνση των ισραηλινών πλοίων από τα λιμάνια του κόσμου είναι, με βάση το παράδειγμα της Υεμένης, ένα υλικό μέσο πολιορκίας της κατοχής και υποστήριξης του αποικισμένου, κατεχόμενου λαού της Παλαιστίνης. Είναι μια υλική συμβολή στην αντιμετώπιση και τον τερματισμό της κλιμακούμενης γενοκτονίας που διενεργείται από το ισραηλινό καθεστώς για περισσότερα από 75 χρόνια, με μια έντονη και αιματηρή κλιμάκωση τις τελευταίες 57 ημέρες που έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή σχεδόν 20.000 Παλαιστινίων.

Το Ισραήλ δεν πραγματοποιεί μόνο του τη γενοκτονία του. Υποστηρίζεται, οπλίζεται και χρηματοδοτείται από τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις – πρώτα και κύρια, τις Ηνωμένες Πολιτείες, μαζί με τους εταίρους τους στον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία και τη Βρετανία. Κάθε λιμάνι και εταιρεία που επιτρέπει σε ισραηλινά πλοία κάθε είδους να ελλιμενίζονται στο λιμάνι του είναι πλήρης εταίρος στα εγκλήματα πολέμου και τη γενοκτονία με το αίμα του παλαιστινιακού λαού στα χέρια και και πρέπει να λογοδοτήσει.

Γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε από αυτά τα ίδια εγκληματικά κράτη ή διεθνείς οργανισμούς να λογοδοτήσουν αυτά τα κόμματα για τα συνεχιζόμενα εγκλήματά τους ή να τερματίσουν τη γενοκτονία. Ο παλαιστινιακός λαός και η Αντίστασή του αγωνίζονται καθημερινά για να κάνουν ακριβώς αυτό. Σας καλούμε, τους εργάτες του κόσμου, να ασκήσετε την τεράστια δύναμή σας, τη δύναμη των εργατών, χωρίς την οποία τίποτα δεν τρέχει.

Εμείς στο Masar Badil έχουμε κληθεί από τους εργάτες της Γάζας να απευθύνουμε αυτό το κάλεσμα σε εσάς, τη διεθνή μας παγκόσμια εργατική τάξη, να αξιοποιήσετε τη δύναμή σας και να συμβάλετε υλικά στον τερματισμό της γενοκτονίας. Σας προτρέπουμε να:

1. Αποκλείστε και απορρίψτε την εμφάνιση ή τον ελλιμενισμό οποιουδήποτε ισραηλινού πλοίου σε οποιοδήποτε παγκόσμιο λιμάνι. να αρνηθεί να φορτώσει ή να ξεφορτώσει οποιοδήποτε ισραηλινό πλοίο. Όλα τα κράτη πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Υεμένης και να απαγορεύσουν τη χρήση των λιμανιών και των θαλασσών τους για να εξοπλίσουν αυτό το γενοκτονικό καθεστώς!

2. Αρνηθείτε να φορτώσετε, να ξεφορτώσετε ή να επιτρέψετε να πλεύσει οποιοδήποτε πλοίο οποιασδήποτε χώρας που μεταφέρει όπλα, υλικό και προμήθειες στο γενοκτονικό Σιωνιστικό καθεστώς. Τα χέρια των εργαζομένων δεν πρέπει να λερωθούν με το φορτίο της γενοκτονίας!

Εμείς, οι Παλαιστίνιοι εργάτες στην εξορία και τη διασπορά, είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι των εργαζομένων όλου του κόσμου. Έχει περάσει καιρός να κλιμακώσουμε τη συμμετοχή μας σε αυτόν τον αγώνα σε υλικό επίπεδο που μπορεί να κλείσει τους εμπορικούς δρόμους της γενοκτονίας, της κατοχής και της αποικιοκρατίας, κόβοντας τη ροή όπλων, βομβών και πυροβολικού που επιτρέπει στο ισραηλινό καθεστώς να σφάζει Παλαιστίνιους άνδρες. γυναικόπαιδα. Σας καλούμε σήμερα, συναδέλφους μας, να ενωθείτε μαζί μας στη δράση για να τερματιστεί η γενοκτονία, για δικαιοσύνη, νίκη και απελευθέρωση για τους εργαζόμενους και τον λαό της Παλαιστίνης

www.masarbadil.org
Ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook
Κελάδημα
Ίνσταγκραμ
Email info@masarbadil.org

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το