Μεγάλη συγκέντρωση στη Ραμάλα για την υποδοχή των απελευθερωμένων Παλαιστινίων!

Τα απελευθερωμένα παιδιά κρατούνται σε μια μαζική γιορτή στους δρόμους της #Ramallah μετά την απελευθέρωσή τους από τις σιωνιστικές φυλακές. “Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ω Γάζα!”

 

Παιδί-κρατούμενος που μόλις απελευθερώθηκε: “Ζήτω οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ, η Χαμάς και η Αντίσταση!”

 

Απελευθέρωση παιδιών!

Αυτοί είναι οι Παλαιστίνιοι «αιχμάλωτοι» που ανταλλάσσονται με Ισραηλινούς ομήρους. Είναι και αυτά παιδιά. Παιδιά που έκλεψαν από τα σπίτια τους. Παιδιά που θέλουν απλώς να αγκαλιάσουν τις μαμάδες τους. Αυτά είναι τα αγόρια που τα μέσα ενημέρωσης δεν θα αντέξουν καν την αξιοπρέπεια να ονομάζονται παιδιά.

Η Aseel Al-Titi από το στρατόπεδο Balata είναι πλέον ελεύθερη. «Οι συνθήκες και η καταπίεση στις κατοχικές φυλακές είναι αφόρητες». «Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν μου είπαν ότι είμαι ελεύθερη». «Είθε ο Θεός να ελεήσει τους μάρτυρες και τους ήρωες της Γάζας». Ο τρόπος που την αγκαλιάζει η μητέρα της καθώς μιλάει…

Κάλυψη Τύπου: Ο κρατούμενος Aseel Al-Titi από το στρατόπεδο Balata: “Είθε ο Θεός να ελεήσει τους μάρτυρες και τους ήρωες της Γάζας. Η καταπίεση και η φυλάκιση ήταν αφόρητες και η οικογένειά μου δεν επιτρεπόταν να με επισκεφτεί.”

Η 18χρονη Zaina Abdou αγκαλιάζει την ελευθερία και επιστρέφει στο σπίτι της στην αγαπημένη αγκαλιά της οικογένειάς της.

Το απελευθερωμένο παλαιστίνιο παιδί κρατούμενο, Ahmed Numan Abu Naim, από το χωριό Al-Mughayir, βορειοανατολικά της Ramallah, καλωσορίζεται μετά την απελευθέρωσή του στην ανταλλαγή αντίστασης.

Η απελευθέρωση της Σαχίν Φατιμά που είχε τραυματιστεί και έμεινε παράλυτη από σφαίρα σιωνιστών τον Απρίλη

Η Fatima Shaheen αποφυλακίστηκε από τις κατοχικές φυλακές συνοδευόμενη από παλαιστινιακούς γιατρούς της Ερυθράς Ημισελήνου. Η Shaheen είναι παράλυτη αφού τραυματίστηκε από κατοχικές σφαίρες τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

Η απελευθέρωση της Νιχάγια Σαουάν

Η απελευθερωμένη Παλαιστίνια κρατούμενη Nihaya Sawan καλωσορίζεται στο σπίτι της από την οικογένειά της και τους αγαπημένους της αφού απελευθερώνεται από την αντίσταση στην ανταλλαγή.

Η Χανάν Μπαργκουτί απελευθερώνεται και δηλώνει ηρωικά τα εξής: 

“Λέμε στα παιδιά της Γάζας ότι θα συναντηθούμε στον παράδεισο και ότι η νίκη είναι δική σας!”

Η απελευθερωμένη αιχμάλωτη Σάρα Αμπντουλάχ που καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκιση στέλνει το μήνυμά της στη Γάζα και την αντίσταση μετά την απελευθέρωσή της ως μέρος της συμφωνίας.

 

Παιδί-πρώην κρατούμενος

“Μας χτυπούσαν και μας έψαχναν. Μας έλεγαν ότι δεν θα απελευθερωθούμε!”

Ένα Παλαιστινιάκι κλαίει μετά την απελευθέρωσή του!

Ένα από τα παιδιά που αποφυλακίστηκε από τις κατοχικές φυλακές στο πλαίσιο μιας συμφωνίας ανταλλαγής

Οι πρώτες συγκινητικές στιγμές της απελευθέρωσης κρατουμένων

Οι πρώτες στιγμές μετά την απελευθέρωση ορισμένων Παλαιστινίων κρατουμένων από τις ισραηλινές φυλακές στο πλαίσιο της προσωρινής συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα. 24/11/23

Παίρνουμε δύναμη και εμείς εδώ από αυτές τις ιστορικές και συγκινητικές στιγμές! Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον Παλαιστινιακό λαό και τους ηρωικούς κρατούμενους του στις σιωνιστικές φυλακές! Συνεχίζουμε τον αγώνα στο πλευρό του αδελφού Παλαιστινιακού λαού!

Λευτεριά σε όλους τους Παλαιστίνιους κρατούμενους!

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το