Ιδιαίτερο πολιτικό χρώμα είχε η πλατεία Μοναστηρακίου τη Δευτέρα 15 Μάη 2023, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκδήλωσης του Μ-Λ ΚΚΕ

Μέλη, συναγωνιστές και φίλοι του Μ-Λ ΚΚΕ, που είχαν αρχίσει από νωρίς να καταφθάνουν στην πλατεία, καθώς και αρκετοί περαστικοί, παρακολούθησαν με έκδηλο ενδιαφέρον την κεντρική εισήγηση του Δημήτρη Κοντοφάκα καθώς και τις ομιλίες της Αλεξίας Καλαντζή που άνοιξε την εκδήλωση και του Φοίβου Αδριανού που την έκλεισε.

Λόγος απλός και μεστός. Χωρίς εξυπνάδες και μεγαλοπιάσματα. Που ακουμπούσε τα πάθη και τις ανάγκες του λαού μας κι έδειχνε το δρόμο και τον τρόπο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα. Που ξανάστηνε όρθια τα λάβαρα της αριστεράς και των κομμουνιστών. Που συνέπαιρνε νου και καρδιά.
Γι’ αυτό και οι συμμετέχοντες -αλλά και οι περαστικοί που σταμάτησαν για να ακούσουν- χειροκρότησαν θερμά τους τρεις ομιλητές και έκφρασαν με συνθήματα την ανάγκη να οργανωθούν αγώνες που να φρενάρουν την αντιλαϊκή πολιτική, που να κάνουν το λαό μας αφέντη στον τόπο του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το