Ανταπόκριση

Για ακόμα μια φορά, σήμερα, Κυριακή 12/3, χιλιάδες λαού και νεολαίας βγήκαν στους δρόμους της πόλης για να καταγγείλουν το έγκλημα στα Τέμπη και τις εγκληματικές ευθύνες όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων και της αντιλαϊκής πολιτικής τους. Είναι αισιόδοξο το γεγονός ότι ξανά και ξανά, χιλιάδες κατεβαίνουν σε δυναμικές διαδηλώσεις, προμηνύοντας μια δεύτερη πολύ μεγάλη απεργία την Πέμπτη 16/3.

Η συγκέντρωση έγινε στο Άγαλμα Βενιζέλου και ακολούθησε διαδήλωση προς την παραλία. Η διαδήλωση κατέληξε στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου το ΠΑΜΕ είχε στήσει εξέδρα για ομιλίες. Ενώ η επιλογή να πορευτεί η διαδήλωση προς την παραλία ήταν ορθή, ακριβώς γιατί χιλιάδες χιλιάδων Θεσσαλονικέων είδαν το ποτάμι των διαδηλωτών και πήραν θάρρος, το ΠΑΜΕ επέλεξε να πνίξει την διαδήλωση σε ομιλίες στην πλατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αποτέλεσμα ήταν η μετά από λίγη ώρα απομαζικοποίηση και η λήξη της κινητοποίησης.

Το Μ-Λ ΚΚΕ συμμετείχε, μοιράζοντας πλατιά την ανακοίνωση και τα υλικά του, με τα οποία τόνισε την ανάγκη της συνέχισης του αγώνα.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το