Με τη συμμετοχή παλιών και νέων συντρόφων, συναγωνιστών και φίλων πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, η πολιτική εκδήλωση του Μ-Λ ΚΚΕ, για την πλατιά διάδοση των θέσεων του, εν όψει της Συνδιάσκεψης, στο πολιτιστικό χώρο της Πορείας, στην “Πυξίδα”, την Κυριακή 8/5, το μεσημέρι.

Ο σύντροφος Δημήτρης Καρβαγιώτης, εκ μέρους της ΚΟ Θεσσαλονίκης άνοιξε τη συζήτηση, βάζοντας το πλαίσιο της κουβέντας και κάνοντας ένα πλατύ κάλεσμα για συμμετοχή στην επίσκεψη του Κόμματος στη Μακρόνησο, στις 29 του Μάη.

Στη συνέχεια, ο σύντροφος Δημήτρης Κοντοφάκας ανέλυσε διεξοδικά τις θέσεις του Κόμματος, πάνω στα καυτά προβλήματα της περιόδου, ιδιαίτερα στα προβλήματα που προκύπτουν στον πλανήτη και στη χώρα σε σχέση με τον πόλεμο στην Ουκρανία και τα καθήκοντα των κομμουνιστών.

Αναφέρθηκε ακόμα και στα εσωτερικά ζητήματα, στο πώς στάθηκαν οι διαφορές δυνάμεις σε αυτά, καθώς και στον πολιτικό προσανατολισμό του Μ-Λ ΚΚΕ και στα άμεσα καθήκοντα της πάλης μας. Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν πλούσια και μέσα από αυτή αναδείχθηκαν τα σύνθετα καθήκοντα της περιόδου σε διεθνές και εγχώριο επίπεδο.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το