Το τελευταίο «αντίο» στην 16χρονη μαθήτρια από τη Θήβα που έφυγε από τη ζωή εξαιτίας του κορονοϊού, είπαν οι εκπαιδευτικοί της ΕΛΜΕ Βοιωτίας.

Με ένα συγκινητικό μήνυμά τους αποχαιρετούν την 16χρονη Μαργαρίτα, της οποίας ο θάνατος σκόρπισε θλίψη στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα.

«Ανείπωτη θλίψη στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα της Βοιωτίας σκόρπισε η είδηση του χαμού σου γλυκιά μας Μαργαρίτα! Καλό σου ταξίδι στη γειτονιά των Αγγέλων!» έγραψε.elme_boiotias_3.2.2021.jpg

Υπενθυμίζεται ότι η 16 χρονη μαθήτρια έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό.  Η άτυχη κοπέλα έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και αποτελεί το μικρότερο ηλικιακά θύμα της πανδημίας στη χώρα μας.

Η ανήλικη μετέβη δύο φορές στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας, την προηγούμενη Παρασκευή και την Δευτέρα, με τους ιατρούς να της δίνουν οδηγία να παραμείνει σε απομόνωση, καθώς παρουσίαζε καλή κλινική εικόνα.

Ωστόσο, η μαθήτρια εμφάνισε ραγδαία επιδείνωση την Τετάρτη και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε λόγω του χαμηλού επιπέδου οξυγόνου στον οργανισμό της. Ωστόσο, η 16χρονη κατέληξε πριν μεταφερθεί στην Αθήνα.

Τέλος, σημειώνεται ότι η μητέρα της 16χρονης που επίσης νοσεί με κορονοϊό νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε ΜΕΘ, αλλά βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση.

Δείτε και αυτό:

ΗΠΑ: Κραυγαλέες εκδηλώσεις οικονομικής ανισότητας

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το