Όπως και στις ευρωεκλογές, αλλά και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, μέλη και φίλοι του κόμματος και της νεολαίας βρέθηκαν στη «μάχη» του τυπογραφείου. Το Μ-Λ ΚΚΕ, στηριζόμενο αποκλειστικά στις συνδρομές και τις ενισχύσεις των συντρόφων και των φίλων και συναγωνιστών του, αρνείται από θέση αρχής οποιαδήποτε κρατική χρηματοδότηση.

Αυτό το κάνει κόντρα στην τυχοδιωκτική πολιτική των αστικών και ρεφορμιστικών κομμάτων, όπου μοιράζονται προκλητικά κάθε χρόνο δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, την ίδια στιγμή που ο λαός μας στενάζει κάτω από το βάρος των μνημονίων και της αντιλαϊκής πολιτικής.

Έτσι, πέρα από το χαρτί, που το δίνει το κράτος, όλη η διαδικασία της εκτύπωσης και της αποστολής των ψηφοδελτίων του κόμματος σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας βαραίνει αποκλειστικά τις ίδιες τις κομματικές δυνάμεις. Αυτήν τη φορά, σε δύο τυπογραφεία, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, δεκάδες μέλη και φίλοι του κόμματος και ιδιαίτερα της νεολαίας, απασχολήθηκαν με τη σύνθετη διαδικασία της συσκευασίας και αποστολής των ψηφοδελτίων του Μ-Λ ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα. Με ζωντάνια και ενθουσιασμό, για μια ακόμη φορά, η πιεστική μάχη του τυπογραφείου ήρθε σε πέρας, μάλιστα και νωρίτερα από τους αρχικούς υπολογισμούς, χάρη και στη συνεισφορά και το ακούραστο πνεύμα των συντρόφων και των συναγωνιστών του κόμματος.

πηγή: Λαϊκός Δρόμος

δείτε και αυτό:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το