Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

Η ΕΡΓΑΣ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ για έκφραση συμπαράστασης στον αγώνα των γιατρών και νοσηλευτών στα νοσοκομεία της χώρας που αγωνίζονται με αυταπάρνηση και σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για να υπερασπίσουν το αναφαίρετο δικαίωμα του λαού στην περίθαλψη και την υγεία.

Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ

Με την παρουσία της στην κινητοποίηση που κάλεσε η ΟΕΝΓΕ, για την Τρίτη 7 Απρίλη στις 8.00 το πρωί, βρέθηκε στις πύλες των νοσοκομείων, Ευαγγελισμός, Γεννηματά και Κρατικό Νίκαιας, και ανάρτησε πανό συμπαράστασης.   

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ
Νοσοκομείο Νίκαιας

Αυτές τις εξαιρετικές στιγμές τα αιτήματα που πρέπει να αγκαλιάσει όλος ο λαός είναι:

Στήριξη και χρηματοδότηση όλων των αναγκών του Δημόσιου Συστήματος Υγείας

Νοσοκομείο Νίκαιας

Να προσληφθούν μόνιμοι γιατροί και νοσηλευτές για να καλύψουν όλες τις ανάγκες στα νοσοκομεία

Να λειτουργήσουν και να εξοπλιστούν τώρα όλες οι ΜΕΘ των δημόσιων νοσοκομείων και να επιταχθούν οι ιδιωτικές κλινικές

Να επιταχθούν τα διαγνωστικά τεστ των ιδιωτικών κέντρων

Μέσα και είδη προστασίας και υγιεινής για όλους τους υγειονομικούς.

Να ανοίξουν όλα τα κλειστά νοσοκομεία που σφράγισε η πολιτική των μνημονίων

Με τον αγώνα μας υπερασπίζουμε τη Δημόσια Δωρεάν Υγεία

Όχι στα νέα αντιλαϊκά- αντεργατικά μέτρα. 

Αγώνας για την ανατροπή της πολιτικής κυβέρνησης- ΕΕ- ολιγαρχίας

Εργατοϋπαλληλική Αγωνιστική Συσπείρωση

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών Ν. Ηρακλείου συμμετείχε σήμερα στην ημέρα δράσης που αποφάσισε και διοργάνωσε η ΟΕΝΓΕ. Υποστήριξε το ψήφισμα της ΟΕΝΓΕ στο ΔΣ της ΕΛΜΕ και κατέθεσε πρόταση συμμετοχής και στήριξης των κινητοποιήσεων των τοπικών ενώσεων των νοσοκομειακών. Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ηρακλείου στήριξε την κινητοποίηση αλλά δεν δεσμεύτηκε η πλειοψηφία του για την παρουσία της έξω από τα νοσοκομεία της πόλης, όπου ήταν προγραμματισμένες οι διαμαρτυρίες.

Ως Αγωνιστική Παρέμβαση παραβρεθήκαμε έξω από το Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και αναρτήσαμε πανώ διεκδικώντας άμεση κάλυψη όλων των αναγκών για ένα δωρεάν και δημόσιο καθολικό σύστημα υγείας,

Στο χώρο του Βενιζελείου παραβρέθηκαν και άλλες συλλογικότητες ενώ αισθητή ήταν η παρουσία των αστυνομικών, οι οποίοι εμφατικά επιτηρούσαν χωρίς όμως να προκαλέσουν.

Θεωρούμε ότι οι εκπαιδευτικοί και όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να σπάσουν το τοίχος της σιωπής και να αντισταθούν στον καλλιεργούμενο φόβο και την πολιτική της λαϊκής τρομοκράτησης διεκδικώντας τα αυτονόητα και αναφαίρετα δικαιώματα στην υγεία, την περίθαλψη, την παιδεία, τη σταθερή δουλειά, την συνδικαλιστική δράση και πολιτική ελευθερία.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ / ΕΡΓΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το