Μία γυναίκα που βρισκόταν σε περιοχή της Οκλαχόμα των ΗΠΑ, περνώντας έξω από το σπίτι ενός άνδρα, του 44χρονου Αλεξάντερ Φέστερ, παρατήρησε δύο ναζιστικές σημαίες στο μπαλκόνι του και επιχείρησε να τις “κατεβάσει”, σύμφωνα με πληροφορίες από το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Γκάρφιλντ. Ωστόσο ο 44χρονος ναζί, όπως έδειξαν κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, την πυροβόλησε εν ψυχρώ στην πλάτη την ώρα που η γυναίκα έφευγε και την άφησε βαριά τραυματισμένη. 

Η σερίφης Jody Helm δήλωσε ότι η γυναίκα βρέθηκε ξαπλωμένη σε ένα χαντάκι με τέσσερις πληγές από πυροβολισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, πολλές κάμερες ασφαλείας στην περιοχή έδειξαν ότι ο 44χρονος πυροβόλησε τη γυναίκα «χωρίς προειδοποίηση». O 44χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 9 Ιουλίου.

Σύμφωνα με έναν γείτονα του κατηγορούμενου, οι σημαίες κυμάτιζαν στο σπίτι για περίπου έναν χρόνο, ενώ  ο δράστης φέρεται να ντυνόταν συχνά με μαύρη στολή και ναζιστικό περιβραχιόνιο, φέρνοντας στο νου τις στολές που φορούσαν οι αξιωματικοί των SS.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το