Η αβεβαιότητα και η αγωνία που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της Yellow Corp έχουν φτάσει σε οριακό σημείο, καθώς οι οικονομικές δυσκολίες της εταιρείας έχουν οδηγήσει σε δραστικά μέτρα που επηρεάζουν τα προς το ζην. Μια συγκλονιστική στιγμή απαθανατίστηκε στο TikTok, όπου ένας φορτηγατζής της Yellow Corp αντιδρά οργισμένος όταν πληροφορήθηκε δεν θα λαμβάνει πλέον εισφορές από την εταιρεία. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί από το συντριπτικό χρέος της εταιρείας ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που την ωθεί επικίνδυνα κοντά στη χρεοκοπία.

Στο βίντεο, ο απογοητευμένος εργαζόμενος, που πιστεύεται ότι δραστηριοποιείται στη Φλόριντα, φαίνεται να φωνάζει από θυμό και απελπισία όταν μαθαίνει για την αναστολή των παροχών υγειονομικής περίθαλψης και των συνταξιοδοτικών πληρωμών του. Η συναισθηματική επιβάρυνση είναι εμφανής καθώς εκφράζει με πάθος την απογοήτευσή του.

Δείτε το βίντεο εδώ

https://video.dailymail.co.uk/preview/mol/2023/07/21/6505227238182899697/636x382_MP4_6505227238182899697.mp4

Η οικονομική κατάσταση της Yellow Corp ήταν τραγική, οδηγώντας το Διοικητικό Συμβούλιο της Central States να λάβει δραστικά μέτρα σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τα αυξανόμενα χρέη. Στο πλαίσιο των προσπαθειών τους να αναχρηματοδοτήσουν το χρέος των 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, έλαβαν τη δύσκολη απόφαση να αναστείλουν τις παροχές υγείας και τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα των εργαζομένων, μια κίνηση που επηρέασε βαθιά τη ζωή και τη μελλοντική ασφάλεια πολλών εργαζομένων.

Εν μέσω της αυξανόμενης έντασης, το συνδικάτο Teamsters, που εκπροσωπεί 22.000 οδηγούς φορτηγών, ετοιμάζεται να αναλάβει δράση. Σχεδιάζουν να ξεκινήσουν απεργία ήδη από τη Δευτέρα, επιδιώκοντας να εκφράσουν τα παράπονά τους και να απαιτήσουν δίκαιη μεταχείριση και αποζημίωση για το αφοσιωμένο εργατικό δυναμικό.

Για τους εργαζόμενους αυτούς, οι οποίοι έχουν αφιερώσει χρόνια από τη ζωή τους στην εταιρεία, η αβεβαιότητα σχετικά με τις συντάξεις και τις παροχές τους είναι τόσο ανησυχητική όσο και ανησυχητική. Πολλοί είχαν βασιστεί σε αυτές τις διατάξεις για να διασφαλίσουν το μέλλον τους και των οικογένειών τους.

πηγή: gazzetta.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το