Ηγουμενίτσα : Συγκέντρωση στην Πλατεία Δημαρχείου

Και νέα – μετά από μέρες – πρόστιμα για την πορεία του Πολυτεχνείου, μεταξύ αυτών και σε συναγωνίστρια της νεολαίας «Πορεία»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 26 Νοέμβρη η απεργιακή συγκέντρωση που καλούσαν τα Εργατοϋπαλληλικά σχήματα Νομού Θεσπρωτίας στην Πλατεία Δημαρχείου, δεδομένου ότι κανένας άλλος φορέας, ούτε το ελεγχόμενο από το ΠΑΜΕ Εργατικό Κέντρο καλούσε σε απεργιακή συγκέντρωση.

 Λόγω των συνθηκών και του κλίματος τρομοκρατίας η συμμετοχή ήταν περιορισμένη, αλλά δεν έλειψε η μαχητικότητα αυτών που παραβρέθηκαν μέσα από τα συνθήματα που φωνάχτηκαν και τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς των εκπροσώπων των σχημάτων.

Περιφερειακά της Πλατείας έντονη ήταν η παρουσία της Αστυνομίας.

Παρουσία με πανό, ανάμεσα σε άλλους, είχε η Πορεία και η ΕΡΓ. Α. Σ. , η τελευταία και με χαιρετισμό εκπροσώπου της, ενώ στη συνέχεια ρίχτηκε τρυκάκι του Μ-Λ ΚΚΕ σε διάφορους εργασιακούς χώρους.

Τις προηγούμενες μέρες έγινε ανάρτηση πανό και αφισοκόλληση.

Εν τω μεταξύ μεγάλο πρέπει να είναι το μένος της Αστυνομίας για την συγκέντρωση και πορεία που έγινε στις 17 Νοέμβρη, αφού πέρα από τις 7 προσαγωγές και επιβολές προστίμων που έγινε την μέρα του Πολυτεχνείου, αποστέλλονται πολλές μέρες μετά,  στα σπίτια αγωνιστών νέα πρόστιμα  μεταξύ αυτών και σε μια συναγωνίστρια.

Ήδη πέρα από τις αμφίβολου αποτελεσματικότητας ενστάσεις που υποβλήθηκαν, συμφωνήθηκε να αντιμετωπιστεί αλληλέγγυα όποιο ποσό προστίμων προκύψει.

Η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει, θα την σπάσει η πάλη του λαού.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το