Ηγουμενίτσα: Παρέμβαση πραγματοποίησε την Τετάρτη 28 Απρίλη στις 7.30μμ η Κ.Ο. Θεσπρωτίας του Μ-Λ ΚΚΕ στα πλαίσια της καμπάνιας του Κόμματος για την Πρωτομαγιά.

Με τραπεζάκι στο χώρο του Πεζοδρόμου-Λιμανιού, με το  μοίρασμα της Προκήρυξης για την Πρωτομαγιά  και με πανό, το Μ-Λ ΚΚΕ κάλεσε το λαό της πόλης να διαδηλώσει μαζικά στις 6 Μάη, στην Πλατεία Δημαρχείου, ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο, ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα, συνολικά ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική.

Δόθηκαν ταυτόχρονα και  Ανακοινώσεις και για το ζήτημα της μετατροπής της Παιδικής Χαράς σε πάρκινγκ και για το εργατικό ατύχημα στην Παραμυθιά

Προηγούμενα έγινε συγκέντρωση με συμμετοχή αρκετού κόσμου και ιδιαίτερα νεολαίων, για το ζήτημα της μετατροπής της Παιδικής Χαράς, όπου μετά την προφορική αναδίπλωση που έκανε το δημοτικό συμβούλιο, αποφασίστηκε η έκδοση νέου ψηφίσματος με το οποίο να ζητείται η συντήρηση αναβάθμιση, δενδροφύτευση του χώρου της Παιδικής Χαράς.

Ταυτόχρονα επειδή καμιά εμπιστοσύνη δεν μπορεί να έχουμε στις όποιες προφορικές «δεσμεύσεις» της Δημοτικής Αρχής, αποφασίστηκε η Πρωτοβουλία κατοίκων να συνεχίσει να λειτουργεί, να συνεχίσει τον αγώνα, την ενημέρωση του κόσμου και το άνοιγμα της συζήτησης  και άλλων θεμάτων που έχουν σχέση με την υπεράσπιση των δημόσιων χώρων.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το