Ή άβυσσο τέλος δεν έχει,
η κόλαση μέτρο,
το χάος είναι άπιαστο

Στη Σύρνα της Αστυπαλιάς και στον Μπαρμπαλιά της Λέσβου, το φασιστικό κράτος και παρακράτος, ετοιμάζεται να στήσει τα νέα Μακρονήσια. Πρώτα για τους πρόσφυγες.
Οι μενουμΕυρώπηδες που διακήρυσσαν πως εμφορούνται από τα ευρωπαϊκά ιδεώδη της ισότητας, της ελευθερίας και της αδελφότητας, εκπονούν νέο “Σχέδιο Μαδαγασκάρη”, πάνω στα πρότυπα του Χίτλερ.
Τον Αύγουστο του 2018, ο χρυσαυγίτης Παππάς δήλωνε από τα έδρανα της Βουλής,
«Κάτω τα χέρια σας από την Μακρόνησο, μπορεί να σας χρειαστεί”.
Ένα χρόνο μετά ο Βελόπουλος – πλασιέ της αλοιφής Βυζαντινόν, διαφήμιζε προς πώληση, “Συνέλληνές μου, επιστολές του Ιησού Χριστού του ιδίου! … ” και ταυτόχρονα ούρλιαζε στα βοθροκάναλα, ” Τους πας σε νησιά, ξερονήσια …ώστε να μην υπάρχουν κοινωνικά προβλήματα».
Φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Πρώτα αφιόνισαν τα πιο κτηνώδη κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας, τα ξαμόλυσαν με καραμπίνες και χατζάρες, έγδυσαν λήστεψαν βασάνισαν, πυροβόλησαν, ψέκασαν με φυτοφάρμακα και μπλε μπογιά πρόσφυγες.


Έκαναν τους Γερμανούς νεοναζί να ζηλέψουν μερίδιο στην αποκτήνωση, ήρθαν, φωτογραφήθηκαν δίπλα στο σχολείο του Ελβετικού Ερυθρού Σταυρού στη Λέσβο, του πυρπολημένου από τις εγχώριες Κου Κλουξ Κλάνες, και ζήλωσε δόξα και ο κυβερνητικός συρφετός, τομεάρχης προστασίας του πολίτη, Καρασούλας, λέγοντας την ανατριχίλα, “ε όχι και καταστροφή. Αυτό είναι πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη.
Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου και ο Κύρτσος επαναφέρει τα όνειρα των χρυσαυγιτών. “«πρέπει να εφαρμόσουμε μεθόδους Αυστραλίας. Όσοι έρχονται θα εγκλωβίζονται σε απομακρυσμένο ακατοίκητο ή αραιοκατοικημένο νησί , επιτηρούμενοι σε συνθήκες ασφάλειας. Μόλις μαθευτεί, θα σταματήσουν να έρχονται».


Αναφέρεται στο κολαστήριο του νησιού Μάνους της Νέας Γουινέας, όπου η κυβέρνηση της Αυστραλίας, αυτή που λίγο μετά άφησε όλη την ήπειρο στις φλόγες, μετέφερε 2000 ανθρώπους, που έζησαν 2 χρόνια σε συνθήκες κόλασης του Δάντη.
Ας πληροφορήσει κάποιος τις ναζιστικές παραφυάδες που ονειρεύονται κολαστήρια Μάνους, πως ένα μεγάλο κλιμάκιο δικηγόρων, ανάμεσά τους ο Άντριου Μπέικερ ανέλαβε να υπερασπιστεί τους κολασμένους και κατάφερε να καταδικαστεί το κράτος της Αυστραλίας και να καταβάλει αποζημίωση 47 εκατομ δολαρίων στους κολασμένους.
Τα σχέδια για τα καινούργια Μακρονήσια αντιγράφουν τη κτηνωδία των Ναζί και το “Σχέδιο Μαδασκάρη”.
Χίτλερ και Ρίμπεντροπ, το 1940 υποδέχτηκαν ασμένως το Σχέδιο Λούπερ για εκτοπισμό των Εβραίων στη Μαδαγασκάρη, όπου μακριά από μάρτυρες θα επιδίδονταν στην κτηνωδία. Το σχέδιο ναυάγησε όταν, χάνοντας τη μάχη του Βισύ , έχασαν και τα όνειρα για καθυπόταξη του Βρετανικού στόλου και χρήση του και γι αυτη τη μεγαλόπνοη παλιανθρωπιά.

Κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική αριστερά, πρέπει – επιτέλους – να συμφωνήσουν σ’ ένα τουλάχιστον πράγμα.
Οι πρόσφυγες είναι τα πρώτα θύματα της νέας κτηνωδίας.
Ο Δρυμός του Άλντους Χάξλεϋ δεν είναι πια επιστημονική φαντασία. Είναι η πραγματική δυστοπία.
«Ο Δρυμός, πεντακόσιες εξήντα χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα χωρισμένο σε τέσσερις Υποδρυμούς, περιβαλλόμενους από ηλεκtροφόρα καλώδια συρματοπλέγματα υψηλής τάσης… πέντε χιλιάδες χιλιόμετρα συρματοπλέγματος φορτισμένου με εξήντα χιλιάδες βολτ, απ’ όπου κανείς δεν μπορεί να δραπετεύσει».

Νίνα Γεωργιάδου

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το