Εργατοϋπαλληλικής Αγωνιστική Συσπείρωση (ΕΡΓ.Α.Σ)ΤΜΗΜΑ ΙΚΑΡΙΑΣ

Η ΕΡΓΑΣ στηρίζει και συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία που εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ, το Εργατικό Κέντρο Νομού Σάμου, το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, σύλλογοι και σωματεία εργαζομένων του Νησιού,  και  εκατοντάδες ΕΚ,  Ομοσπονδίες και σωματεία σ όλη τη χώρα, για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό τερατούργημα Κυβέρνησης – Χατζηδάκη.

Η συντονισμένη προσπάθεια στήριξης, καιρό τώρα, της ολομέτωπης επίθεσης της κυβέρνησης στον κόσμο της εργασίας, από τις παρατάξεις ΠΑΣΚΕ ΔΑΚΕ ΣΥΝΕΚ και όχι μόνο, που βρίσκονται στην ηγεσία των συνδικαλιστικών οργάνων, σκόνταψε στις 3 του Μήνα, (τότε που όλοι μαζί ακύρωσαν την απεργία),  στην αποφασιστικότητα πολλών σωματείων να προχωρήσουν σε απεργία και συλλαλητήρια.  Σκόνταψε στη συνέχεια στη μαζική απεργία και διαδήλωση χιλιάδων εργαζομένων σ όλη τη χώρα στις 10 του μήνα, που οδήγησε και στην απόφαση για απεργία στις 16 του μήνα. Η ηγεσία της ΓΣΕΕ, πιστή στις δεσμεύσεις της απέναντι στην κυβέρνηση εξακολουθεί να τηρεί σιγή νεκροταφείου, την ώρα που η κυβέρνηση επιδιώκει να θάψει όλες τις εργατικές κατακτήσεις.

Τα βήματα που γίνονται από τους εργαζόμενους, για να ξεμπλοκάρουν τα σωματεία τους από τις συμβιβασμένες με την κυβερνητική πολιτική συνδικαλιστικές ηγεσίες, είναι σημαντικά. Οι καιροί είναι τόσο κρίσιμοι για το παρών και το μέλλον των εργαζομένων, που όσοι με τον ένα η τον άλλο τρόπο υπονομεύουν τους αγώνες τους και την κλιμάκωσή τους, θα βρεθούν καταδικασμένοι στη συνείδησή τους.

Η ΕΡΓ.Α.Σ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νεολαίους, τους συνταξιούχους, να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργία και την συγκέντρωση.

ΟΛΟΙ   ΣΤΙΣ  16    ΙΟΥΝΗ    ΣΤΙΣ   12  ΣΤΗΝ  ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ   ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΣΤΟΝ    ΕΥΔΗΛΟ

ΝΑ  ΚΛΙΜΑΚΩΘΟΥΝ  ΟΙ  ΑΓΩΝΕΣ  ΕΝΑΝΤΙΑ  ΣΤΟ  ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ   ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το