Μια δεύτερη μαζική απεργιακή διαδήλωση πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα, από τις μαζικότερες των τελευταίων ετών! 

Συμμετείχαν το Εργατικό Κέντρο και τα σωματεία που ελέγχει το ΠΑΜΕ, άλλα εργατικά σωματεία, το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, καθώς και σειρά εργατικών παρατάξεων της αριστεράς!

Απουσίαζαν οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς οι παρατάξεις της ΝΔ του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν πραξικοπηματικά να τους υποβάλουν σε μια ιδιότυπη επιστράτευση και να εφαρμόσουν το νόμο πριν ψηφιστεί!

Οι δυνάμεις της ΕΡΓΑΣ του Μ-Λ ΚΚΕ και της νεολαίας Πορεία εδώ και καιρό πάλευαν την άποψη για μαζικό αγώνα διαρκείας για κλιμακούμενο απεργιακό αγώνα! Η άποψη αυτή στις 2 μόνο απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν κόντρα στην κυβερνητική τρομοκρατία, κόντρα στις συστημικές συνδικαλιστικές ηγεσίες κόντρα στην προπαγάνδα από τα ΜΜΕ επιβεβαιώθηκε από το μαζικό παρόν του κόσμου.

Από την πλευρά μας συμμετείχαμε τόσο στην απεργιακή διαδήλωση όσο και στο απογευματινό συλλαλητήριο (που δεν είχε ανακοινωθεί από το ΕΚΙ και τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ παρά μόνο το ίδιο το πρωί καταδικάζοντας το από τα πριν) με το μπλοκ της ΕΡΓΑΣ! 

Η ΕΡΓΑΣ και η Κ.Ο Ιωαννίνων του Μ-Λ ΚΚΕ χαιρετίζουν τους εργαζομένους που κατέβηκαν στο δρόμο του αγώνα. 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το