Για ακόμη μια φορά, οι Αμερικάνοι φαντάροι συμπεριφέρονται σαν να τους ανήκει η χώρα μας. Μπήκαν μεθυσμένοι σε δωμάτιο 14χρονης και ευτυχώς παρενέβη ο πατέρας της και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Κατατέθηκε μήνυση, ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς προφυλάσσονται από το (αποικιοκρατικού τύπου) δικαίωμα της ετεροδικίας, με βάση το οποίο δεν μπορούν να δικαστούν από την ελληνική δικαιοσύνη, όσοι ανήκουν στο προσωπικό ξένων χωρών.

Οι Αμερικάνοι φονιάδες των λαών έχουν στρατοπεδεύσει μόνιμα σε μια σειρά σημεία της χώρας μας. Ιδιαίτερα στην Αλεξανδρούπολη και στη Σούδα, η οποία μάλιστα θα αναβαθμιστεί. Όλη η χώρα έχει δοθεί στις ΗΠΑ με ευθύνη όλων των αστικών και ξενόδουλων κομμάτων. Έχει δοθεί για να υπηρετήσουν τα πολεμικά σχέδια τους.

Το πόσο μας προστατεύουν, πέραν των ευρύτερων πολιτικών αναλύσεων και ζητημάτων, φαίνεται από το ότι χρησιμοποιούν το δικαίωμα της ετεροδικίας, για να εγκληματούν σε βάρος του λαού μας. Ας μην ξεχνάμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά.

Και τα προηγούμενα χρόνια είχαμε γεγονότα με Αμερικανούς φαντάρους στα Χανιά, να χτυπούν ντόπιους και να μένουν αδίκαστοι. Ή και μέσα στις καραντίνες, όταν ο λαός υπέφερε από τις απαγορεύσεις κάθε είδους, οι Αμερικάνοι φαντάροι ξεσάλωναν στα πάρτι που διοργάνωναν και είχαν μαθευτεί τότε από βίντεο στο διαδίκτυο, ένα χρόνο πριν, το Μάρτη του 2021.

Για αυτούς βέβαια, δεν υπήρχε καταστολή, αλλά πλήρης κρατική προστασία, ή για την ακρίβεια…. ετεροδικία!

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το