Η Eurovision αντιπροσώπευε πάντα τον “πολιτισμό” των υποπροϊόντων. Τα τελευταία χρόνια , όλο και πιο συχνά κουτρουβαλά, με υψηλές ταχύτητες, σε βάραθρα πολιτικών σκοπιμοτήτων, ξεπλύματος μαύρων συνειδήσεων, μαύρων εγκλημάτων και μαύρου χρήματος.

Η Eurovision πάντα είχε χαρακτηριστικό της την αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι της. Το ότι εκατομμύρια θεατές την παρακολουθούν, δεν κάνει την ελαφρόπετρα, γρανίτη, Περισσότερο φέρνει στο μυαλό το “δεν μπορεί εκατομμύρια μύγες να κάνουν λάθος τρώγοντας σκ.”

Στον περσινό διαγωνισμό νίκησε η ισραηλινή πουλάδα, κακαρίζοντας κάτι μεταφεμινιστικά ξερατά. Και κέρδισε. Γιατί τα επιτελεία των άμουσων πολιτικών σκοπιμοτήτων ήθελαν να δικαιώσουν το Ισραήλ για όλο το αίμα που χύνει Η φετινή συμμετοχή της Ελλάδας, με δεδομένο ότι ο διαγωνισμός των υποπροϊόντων διεξάγεται πάνω στο αίμα της Παλαιστινής αποτελεί ντροπή για τη χώρα μας , που διατηρούσε , μέχρι πρόσφατα δεσμούς φιλίας και αλληλεγγύης με το λαό της Παλαιστίνης, ασέβεια στους χιλιάδες νεκρούς και παλιανθρωπιά απ’ όλες τις απόψεις.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το