Δανειζόμαστε τον τίτλο από το γνωστό εγχειρίδιο του Γκέοργκ Μπύχνερ για να περιγράψουμε μεσούσης της προεκλογικής περιόδου τα παρακάτω απαράδεκτα γεγονότα.
Ο Παπαδημούλης, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ένα σωρό «έγκριτοι» και μη δημοσιογράφοι, αναπαράγουν και σχολιάζουν από χτες μια είδηση περί της πολιτικής καταγωγής ενός πολιτευτή της ΝΔ που προχώρησε σε μια δήλωση για την συμπεριφορά της επερχόμενης (;) κυβέρνησης της Δεξιάς απέναντι στους μη ψηφοφόρους και πολιτικούς της αντιπάλους.
Ότι θα λάβουν δηλαδή αυτοί, «την προστασία που έχουν από την συνθήκη της Γενεύης οι αιχμάλωτοι πολέμου και κατ΄ αναλογία ενός πολιτικού πολέμου».
Η κατάπτυστη αυτή δήλωση και ανατριχιαστική συνάμα για το εκδικητικό πνεύμα που διακατέχει τα στελέχη της Δεξιάς, έχει ξεσηκώσει και δίκαια θύελλα αντιδράσεων.

Όμως ταυτόχρονα ανασύρεται και η «πληροφορία» και ο χαρακτηρισμός πως ο συγκεκριμένος πολιτευτής είχε διατελέσει μέλος της φοιτητικής παράταξης ΠΠΣΠ για μικρό χρονικό διάστημα ακριβώς πριν 43 χρόνια, με προφανή σκοπό να αμαυρώσουν και να συκοφαντήσουν ένα ολόκληρο κίνημα, που μάχεται όλα αυτά τα χρόνια για τα μεγάλα αιτήματα του λαϊκού και επαναστατικού κινήματος, για να αμαυρώσουν και να συκοφαντήσουν τους μαρξιστές – λενινιστές και την πραγματική αριστερά.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, πρώην στέλεχος της Μαοϊκής ΠΠΣΠ, απειλεί

Πρόκειται για μια προβοκάτσια σε βάρος του μαρξιστικού- λενινιστικού κινήματος.

—————————————–

Δείτε και αυτό:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το