ΕΛΜΕ Ηρακλείου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ & ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ηρακλείου καλεί τους μαζικούς φορείς σε κοινή δράση για την υποστήριξη του δίκαιου αγώνα του πολύπαθου παλαιστινιακού λαού.

Η ΕΛΜΕ Ηρακλείου, με την έναρξη του σφυροκοπήματος των Παλαιστινίων, καταδίκασε την εγκληματική πολιτική του φασιστικού κράτους του Ισραήλ,. Έβγαλε ψήφισμα στήριξης του αγώνα τους και πήρε την απόφαση για διοργάνωση ενός πρώτου συλλαλητηρίου στις 12 Οκτώβρη. Συμμετείχε επίσης στο συλλαλητήριο των εργατικών σωματείων την Κυριακή 29/10 και έχει λάβει απόφαση για οργάνωση 2ου συλλαλητηρίου την Πέμπτη 2 Νοέμβρη και ώρα 6.30 μ.μ. στα Λιοντάρια.

Προς την κατεύθυνση της μαζικοποίησης του κινήματος υποστήριξης του παλαιστινιακού λαού που σφυροκοπείται ανελέητα από την πολεμική μηχανή του κράτους- δολοφόνου του Ισραήλ, καλούμε τα σωματεία και γενικά τους μαζικούς φορείς σε συνδιοργάνωση του συλλαλητηρίου.

Θεωρούμε ότι είναι χρέος όχι μόνο των εκπαιδευτικών, αλλά όλων των εργαζομένων και της νεολαίας να προασπιστούν το δίκαιο αίτημα του Παλαιστινιακού λαού που ματώνει κάθε μέρα, διεκδικώντας Λευτεριά-Γη-Πατρίδα.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

  • Ο αγώνας του παλαιστινιακού λαού είναι δίκαιος!
  • Να σταματήσουν άμεσα οι βομβαρδισμοί και οι πολεμικές επιχειρήσεις του φασιστικού καθεστώτος του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων
  • Όχι στον αντιδραστικό άξονα Ελλάδας-ΗΠΑ-Ισραήλ. Να σταματήσει κάθε στρατιωτική, κατασταλτική και άλλη συνεργασία με το κράτος του Ισραήλ.
  • Καταδικάζουμε την κατάπτυστη στάση της ελληνικής κυβέρνησης για αποχή από το ψήφισμα του Ο.Η.Ε. για εκεχειρία-τη στήριξη που παρέχει στο φασιστικό κράτος του Ισραήλ και την πολιτική της εμπλοκής της χώρας στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα που εφαρμόζει.
  • Να κλείσουν όλες οι Αμερικανο-ΝΑΤΟϊκές βάσεις.
  • Έξω από Η.Π.Α.- ΝΑΤΟ- Ε.Ε.
  • Κάτω ο ιμπεριαλισμός
  • ΕΞΩ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Ειρήνη, φιλία, διεθνιστική αλληλεγγύη και συνεργασία μεταξύ των λαών

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΗ 6.30 μ.μ. ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ

Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ηρακλείου

Η πρόεδρος- Η Γενική Γραμματέας

Σπαχή Αρετή – Οικονομάκη Μαρία

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το