Η προγραμματισμένη επίσκεψη μνήμης και τιμής του Μ-Λ ΚΚΕ στη Μακρόνησο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των ισχυρών ανέμων που θα συνεχίσουν να πνέουν στην περιοχή καθ’ όλο το σαββατοκύριακο. Το Λιμεναρχείο Λαυρίου δεν επιτρέπει τον απόπλου των πλοίων για τη Μακρόνησο, καθώς το νησί δεν διαθέτει λιμάνι παρά μόνο έναν υποτυπώδη μώλο που δεν επιτρέπει την προσέγγιση όταν πνέουν άνεμοι πάνω από 5 μποφόρ.
Το Μ-Λ ΚΚΕ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους εκατοντάδες συντρόφους, συναγωνιστές και φίλους, από όλη τη χώρα, που εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, και δήλωσαν συμμετοχή. Αρκετοί, μάλιστα, για δεύτερη φορά αφού συμμετείχαν και στην περυσινή επίσκεψή μας στο μαρτυρικό νησί.
Σίγουρα, το επόμενο διάστημα, θα μας δοθεί η δυνατότητα να οργανώσουμε την επίσκεψη αυτή και να αποδώσουμε φόρο τιμής στους αγωνιστές του “ελληνικού Νταχάου”, όπως ονομάστηκε το Μακρονήσι.
Τις επόμενες ημέρες, το Μ-Λ ΚΚΕ θα ανακοινώσει τον χρόνο και τον τόπο που θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωσή του για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ.
Για τους πολλούς φίλους και συναγωνιστές που κατέθεσαν στον τραπεζικό λογαριασμό μας τη συμμετοχή τους, ισχύουν τα παρακάτω.
1. Σε όσους εμφανίζεται ο τραπεζικός λογαριασμός τους, επειδή κατέθεσαν ηλεκτρονικά από λογαριασμό τους στην Εθνική Τράπεζα, η επιστροφή της κατάθεσής τους θα γίνει μέχρι την Τρίτη 16 Οκτώβρη, το αργότερο.
2. Για όσους δεν εμφανίζεται ο τραπεζικός λογαριασμός τους, επειδή τα κατέθεσαν μέσω άλλης τράπεζας ή τα κατέθεσαν σε ταμείο της Εθνικής Τράπεζας, παρακαλούμε να στείλουν, άμεσα, e-mail (contact@m-lkke.gr) όπου να αναφέρουν ΙΒΑΝ λογαριασμού τους, στην Εθνική Τράπεζα κατά προτίμηση, και το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου, για να γίνει η επιστροφή.
3. Σε διαφορετική περίπτωση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τους: Χρήστο Κάτσικα 6945892700, Δημήτρη Κουφοβασίλη 6946174427 και Αγγελική Φατούρου 6974438720, για την επιστροφή των χρημάτων σας.

Πέμπτη, 11 Οκτώβρη 2018

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το