Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης της Ν.Δ. πρότεινε στο σώμα να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον Κατσίφα, κάνοντας λόγο για “δολοφονία”, όταν στην αίθουσα βρίσκονταν ελάχιστοι βουλευτές, υπερθεματίζοντας σε “εθνικοφροσύνη”, αφού παρόμοια πρόταση -για ενός λεπτού σιγή- είχε καταθέσει προ ημερών η σύζυγος του Μιχαλολιάκου, Ε. Ζαρούλια, και τότε είχε σπεύσει να την υιοθετήσει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης της Ν.Δ. Σε επόμενη μέρα η Σοφία Βούλτεψη (Ν.Δ.) κατήγγειλε στη Βουλή ότι η Αλβανία κάνει εθνοκάθαρση!

Τρεις μέρες μετά τη συγκέντρωση χρυσαυγιτών στην Αθήνα έξω από την αλβανική πρεσβεία, στη Θεσσαλονίκη φασιστικές ομάδες, εθνοκάπηλοι, πατριδέμποροι και παραεκκλησιαστικά σωματεία της πόλης πραγματοποίησαν πορεία με προορισμό το αλβανικό προξενείο, “με αφορμή το πρόσφατο γεγονός του άδικου χαμού του εθνομάρτυρα Κων/νου Κατσίφα…”

Στον εσμό όσων ξεσπάθωσαν με αφορμή το θάνατο του Κατσίφα δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον καρατζαφέρη του ΛΑΟΣ που έγραψε στο διαδίκτυο (twitter) “1996: Εκτελείται ο Σολωμός Σολωμού από Τούρκους. 2018: Εκτελείται ο Κων/νος Κατσίφας από Αλβανούς. Η Ελλάδα τι κάνει; Φοβάται και κοιμάται. 800.000 σιτίζει η Ελλάδα. Χιλιάδες συντάξεις στέλνουν στην Αλβανία. Η Ελλάδα κοιμάται…”

Από κοντά κι ο Φαήλος Κρανιδιώτης που πρότεινε ως γνήσιος εθνικοπαράφρων (στο διαδίκτυο) “Να βομβαρδίσουμε το στρατόπεδο ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας. Κλειστά τώρα τα σύνορα να “ψοφήσουν της πείνας” τα φίδια του Ράμα οι ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ! Μόνο έτσι καταλαβαίνουν οι κατσαπλιάδες”, ενώ στην ίδια κατεύθυνση σιγοντάρει και ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ και αρθρογράφος της εφημερίδας “Δημοκρατία”, Σάββας Καλεντερίδης.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το