Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, 20:30-22:30!

Σεμινάριο αραβικής γλώσσας στο ΣΗΜΑ!

Το επόμενο δίωρο μάθημά μας θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Τετάρτη,  13 Δεκεμβρίου, 8:30 – 10:30 μμ. και τα σεμινάριά μας θα συνεχιστούν με σταθερή ημέρα συνάντησής μας την Τετάρτη.

Τα σεμινάρια αραβικών για αρχάριους παραδίδονται τον Darwish Lattif, από την Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας. Μαθαίνουμε την αραβική γλώσσα, γνωρίζουμε την αραβική κουλτούρα!

*****

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, 12:00 – 23:00

και Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, 12:00 – 18:30

Bazaar Ένωσης Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων

με έργα τέχνης και εικαστικά αντικείμενα

«Μικροτέχνημα»: Έργα τέχνης και μοναδικά εικαστικά αντικείμενα, όλα δημιουργημένα από μέλη της Ένωσης Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων, θα κοσμούν την κεντρική αίθουσα του ΣΗΜΑτος το διήμερο 15 και 16 Δεκεμβρίου.

Σαν άλλο καλωσόρισμα, μπουφές με χειροποίητα εδέσματα από τους Εκπαιδευτικούς Εικαστικούς θα υποδέχεται όλους τους φίλους του ΣΗΜΑτος και των μικροτεχνημάτων! Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

*****

Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου, 21:30

Τα 7α γενέθλια του ΣΗΜΑτος!

Το ΣΗΜΑ με μεγάλη χαρά σάς προσκαλεί το Σαββατόβραδο της 16ης Δεκεμβρίου στα 7α γενέθλιά του, για να γιορτάσουμε ακριβώς όπως εργαστήκαμε αυτά τα χρόνια: μαζί!

Το πρόγραμμα της εορταστικής βραδιάς περιλαμβάνει ζωντανή μουσική με «Ζυγιά Αλάι +1» (Γιάννη Μαυριτσάκη, Μαίη Αγγελάκη, Κωνσταντίνα Παπαχρήστου), φροντισμένο, πλούσιο μενού, με τρεις διαφορετικές επιλογές πιάτου από την κουζίνα της Πορείας, λαχειοφόρο με πολλά δώρα, και …μια τούρτα με 7 κεράκια!

*****

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, 16:00 – 21:30

Έκθεση μικροτεχνίας και κοσμήματος σε χριστουγεννιάτικο φόντο!

Λίγο πριν την ανάπαυλα των εορτών, η Ισαύρων 29Γ με χαρά υποδέχεται έκθεση μικροτεχνίας και κοσμήματος σε χριστουγεννιάτικο φόντο, με πρωτότυπα καλλιτεχνήματα από φίλους τους ΣΗΜΑτος.

Για δημιουργούς που θα θελήσουν να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση: 6945016361. Η συμμετοχή των δημιουργών-εκθετών, όσο και του κοινού, είναι ελεύθερη!

*****

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, 22:00

Jazz & Funk, στο ΣΗΜΑ!

Το βράδυ της Παρασκευής, 22 Δεκεμβρίου, το ΣΗΜΑ υποδέχεται σε μια μοναδική jazz and funk μουσική βραδιά, τους «Organ trio», με τους Παναγιώτη Σμαρνάκη (Hammond), Κωνσταντίνο Στουραΐτη (κιθάρα) και Τηλιγάδη Γιώργο (ντραμς). Φίλοι της ποιοτικής jazz and funk μουσικής, σπεύσατε!

Είσοδος οικονομικής ενίσχυσης ΣΗΜΑτος 3 ευρώ.

ΣΗΜΑ

τηλέφωνο: 2114008603
διεύθυνση: Ισαύρων 29Γ, Εξάρχεια
βρείτε το ΣΗΜΑ και στο Facebook:
www.facebook.com/simaporeia.
βρείτε μας και στο Instagram: sima_poreia
e-mail: shmaporeia@gmail.com
(εδώ μπορείτε να ζητήσετε να λαμβάνετε
το πρόγραμμα εκδηλώσεών μας)

 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το