Ε΄  ΕΛΜΕ    Θεσσαλονίκης               

Την Παρασκευή 15/5/2020 ο συνάδελφος μας, Θόδωρος Αμασιάδης άφησε την τελευταία του πνοή,  αφού έδωσε τη μάχη της ζωής καρτερικά, χωρίς να επιβαρύνει ούτε στο ελάχιστο τους ανθρώπους που αγάπησε και τους φίλους του, όπως έκανε πάντα στη ζωή του.

Για την εκπαιδευτική κοινότητα η σημερινή μέρα είναι μέρα πένθους. Ο συνάδελφος μας όχι μόνο έδωσε γνώση στους μαθητές τους, αλλά διαπαιδαγωγούσε τη νέα γενιά στα πανανθρώπινα ιδανικά της αλληλεγγύης και της συνεισφοράς στον άνθρωπο. Τα χαρακτηριστικά αυτά ήταν κυρίαρχα σε όλη του τη ζωή και απλόχερα τα πρόσφερε προς όλους τους εκπαιδευτικούς και την κοινωνία.

Στάθηκε σε όλη του την εκπαιδευτική πορεία με φροντίδα για το δημόσιο σχολείο, για την υπεράσπισή του και την καλυτέρευσή του. Ήταν ένας από τους εμψυχωτές των συναδέλφων μας στο μεγάλο αγώνα την περίοδο της διαθεσιμότητας να μη λυγίσουν και με συλλογικό αγώνα να νικήσουμε.

Πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τη λειτουργία του σωματείου, χωρίς να φαίνεται, στηρίζοντας με το ήθος του τις αποφάσεις του και τον αγώνα που δίνουν οι εκπρόσωποί του. Ο συνάδελφός μας μάς αφήνει σε μία περίοδο που συνάδελφοι και φίλοι δεν μπορούμε να τον αποχαιρετήσουμε όπως θα θέλαμε. Τον Θόδωρο θα τον θυμόμαστε πάντα για το ήθος και την συνεισφορά του στον άνθρωπο και για όλα αυτά που μας έδωσε.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το