Δύο εργατικά δυστυχήματα έρχονται να προστεθούν στη μακρά σειρά των σκοτωμένων εργατών στους χώρους δουλειάς, αυτή τη φορά στο Αγρίνιο και στο Αίγιο

Ο ένας, 25χρονος εργάτης της ΔΕΥΑ στο Αγρίνιο, πρώτη μέρα στη δουλειά

Το θύμα του νέου εργατικού δυστυχήματος, αυτή τη φορά στο Αγρίνιο, είναι ένας 25χρονος ο οποίος στην πρώτη του ημέρα στη δουλειά, ως εργάτης σε ανάδοχη εταιρεία που είχε αναλάβει την εργολαβία στο Ρέμα Ρεμπελιά, φαίνεται να παρασύρθηκε από εκσκαφέα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Ρέμα Ρεμπελιά (οδός Εθνικής Ανεξαρτησίας Αγίου Κωνσταντίνου), στη συμβολή με την οδό 3ης Σεπτεμβρίου, ενώ τοπικά μέσα αναφέρουν ότι ήταν η πρώτη ημέρα στη δουλειά του.

Οι έρευνες από τις αστυνομικές αρχές για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ, νωρίτερα, διακινήθηκαν πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο 25χρονος χτυπήθηκε από εκσκαφέα και έπεσε στο σκάμμα, όμως προς το παρόν παραμένουν ανεπιβεβαίωτες.

Ο δεύτερος νεκρός, 26χρονος ντελιβεράς στο Αίγιο

Ο νεαρός ντελιβεράς άφησε την τελευταία του πνοή στο Αίγιο, την Παρασκευή, μετά από σύγκρουση στην οδό Κορίνθου κοντά στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με το aigiovoice.gr, το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν άνοιξε η πόρτα σε αγροτικό όχημα που κινείτο στο δρόμο.

Οι επιβαίνοντες στο αγροτικό δεν είχαν αντιληφθεί την κίνηση του δικύκλου με αποτέλεσμα, τραγικό, το παιδί, για να αποφύγει τον τραυματισμό, να καρφωθεί με το κεφάλι πάνω σε παρακείμενο βαρύ όχημα (φορτηγό).

Το παιδί, ο 26χρονος Α.Τ. μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του Αιγίου όπου άφησε την τελευταία του πνοή λόγω του σοβαρού τραύματος στο κεφάλι.

Προανάκριση για τις ακριβείς αιτίες του συμβάντος διενεργεί η Τροχαία Αιγίου.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το