Πολλοί μαθητές από αρκετά σχολεία του νησιού παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην παλιά Νομαρχία για το επικείμενο κλείσιμο του Χαμόγελου

Επιτυχημένη ήταν η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε από φορείς και σχολεία με στόχο να μην βάλει λουκέτο το “Χαμόγελο του Παιδιού” στους Μαγουλάδες.

Πλημμύρισε η Νομαρχία από νεολαία της βόρειας Κέρκυρας η οποία διατράνωσε το αίτημά της να συνεχίσει να λειτουργεί το “Χαμόγελο του παιδιού”

Η διαμαρτυρία οργανώθηκε από το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Αγρού και ένωσαν τη φωνή τους μαζί τους μαθητές από πολλά σχολεία -που έδωσαν και ιδιαίτερο τόνο στη συγκέντρωση-, Σύλλογοι Γονέων και Εκπαιδευτικών, η ΕΛΜΕ, η Ένωση Γονέων και πολλοί άλλοι φορείς. Να σημειωθεί ότι η πλειονότητα φορέων και συλλογικοτήτων της Κέρκυρας αντιδρά στο κλείσιμο του Χαμόγελου.

Τα παιδιά εκδήλωσαν με δυναμικό τρόπο τη διαμαρτυρία τους για το ξερίζωμα των συμμαθητών τους που φιλοξενούνται στο Σπίτι, την αποκοπή τους από το σχολικό και το κοινωνικό τους περιβάλλον και τη δημιουργία ακόμη μίας πληγής στην τραυματισμένη τους ψυχή..

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το