Νέες κινητοποιήσεις από τις Ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας

Σε νέα τρίωρη στάση εργασίας και συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 11/6/2020 στη Βουλή, την ώρα της ψήφισης του αντι-εκπαιδευτικού, όπως το χαρακτηρίζουν, νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας καλούν η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΟΕ:

Τρίωρη στάση εργασίας και συλλαλητήριο για τη μη ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου 

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. χαιρετίζει τις μεγάλες απεργιακές πανεκπαιδευτικές  κινητοποιήσεις της Τρίτης και της Τετάρτης 9 και 10 Ιουνίου 2020 με τις οποίες οι εκπαιδευτικοί εξέφρασαν  την απόλυτη  αντίθεσή τους  στο αντιεκπαιδευτικό πολυνομοσχέδιο απαιτώντας  να μην ψηφιστεί.  Η κυβέρνηση εμμένει και το φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή, αύριο Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020.

Συνεχίζοντας τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. αποφασίζει για αύριο Πέμπτη 11/6/2020 3ωρη στάση εργασίας (τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου και τις 3 πρώτες του απογευματινού) και παράσταση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στη Βουλή.Καλούμε τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. να πραγματοποιήσουν αντίστοιχα παραστάσεις διαμαρτυρίας.

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ:

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Την Πέμπτη 11/6 στις 12 το μεσημέρι μπροστά στη Βουλή – Κήρυξη 3ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας
 
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Πέμπτη 11/6 στις 12 το μεσημέρι έξω από τη Βουλή την ώρα που ψηφίζεται το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο της Υπουργού Παιδείας (με ονομαστική ψηφοφορία). 

Καλούμε όλες και όλους τις ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ να πάρουν μέρος στην αυριανή κινητοποίηση. 

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής το ΔΣ της ΟΛΜΕ κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας για αύριο Πέμπτη 11/6 (από 11.00 έως 14.00).

Απαιτούμε:

Να μη ψηφιστεί το ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το