Διευθυντής κάλεσε όλους τους καθηγητές στο (κλειστό) σχολείο

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Κέρκυρας καταγγέλλει τον Δ/ντή του Μουσικού Σχολείου Κέρκυρας, ο οποίος με προφορική εντολή προς την υποδιευθύντρια, κάτι που κάνει συχνά, κάλεσε σήμερα Τρίτη  πρωί στο σχολείο τους καθηγητές – υπεύθυνους των τμημάτων (13 άτομα) για έλεγχο των μέιλ των μαθητών, τον χειριστή του my school και τους καθηγητές– υπεύθυνους για τα οικονομικά των αναπληρωτών κατά τις 10.30 π.μ. Σύνολο καθηγητών τουλάχιστον 16.

Οι οδηγίες και οι εγκύκλιοι είναι συγκεκριμένοι και σαφείς. Η κίνηση αυτή ακυρώνει στην πράξη όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί προκειμένου να μειωθεί η εξάπλωση του ιού και θέτει σε κίνδυνο τόσο τους εκπαιδευτικούς, όσο και τις οικογένειές τους. 

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Κέρκυρας σε καταγγελία του σημειώνει ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές πρέπει να απομονώνονται από την εκπαιδευτική κοινότητα και καλεί τους εκπαιδευτικούς που κλήθηκαν, να μην πάνε στο σχολείο.

Παράλληλα ζητάει από τη διοίκηση της εκπαίδευσης να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να καταδικάσει αυτές τις συμπεριφορές και πρακτικές.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το