Λέει η Κανέλλη για το βίντεο με τους αστυνομικούς που θα μας σκοτώσουν και της λέει ο Οικονόμου δεν μας ενδιαφέρει το βίντεο. Έπρεπε να πει δεν μας ενδιαφέρει ΑΥΤΟ το βίντεο, γιατί κάτω δεξιά έπαιζε βίντεο με το πέσιμο στον αστυνομικό.

Δεν περιμέναμε από όσους έχουν αναλάβει εργολαβικά να βρίζουν όποιον διεκδικεί τα αυτονόητα, όπως ο Δ. Οικονόμου και ο ΣΚΑΙ, να κρατήσουν διαφορετική στάση.

Χρόνια τώρα οι μεγαλοδημοσιογράφοι του σταθμού επιχειρούν να γανώσουν το μυαλό του κόσμου, πρωί, μεσημέρι, βράδυ στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Βρίζουν, λοιδορούν, προβοκάρουν τους γιατρούς, τους εκπαιδευτικούς, τους φοιτητές, τους αγρότες και όποιον αντιστέκεται στις κυβερνητικές πολιτικές

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Δημήτρη Οικονόμου, ο σοβαρός αυτός κύριος της ενημέρωσης, έχει αποδείξει ότι είναι κατάλληλος για κυβερνητικός εκπρόσωπος. Στις τελευταίες εκπομπές του αποδεικνύει ότι μπορεί επάξια να διεκδικήσει και τη θέση του εκπροσώπου της αστυνομίας.

Φαρμάκι στάζουν οι λέξεις του όταν μιλά για εργαζόμενους που διεκδικού το δίκιο τους ή για την Αριστερά (όπως αυτός βέβαια αντιλαμβάνεται ως αριστερά ότι δεν είναι ακροδεξιά). Αλλοιώνεται το πρόσωπό του από το οδυνηρό, ασφαλώς, αυτό μίσος του, που δεν μπορεί ο καημένος να το κρύψει.

Αφαίρεσε ο κύριος αυτός τον λόγο από τη βουλεύτρια του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, διότι η τελευταία μετέφερε στον αέρα τι έλεγαν οι αστυνομικοί ενόψει της επίθεσής τους στους διαδηλωτές. Τι ακριβώς έλεγαν οι ένστολοι; Ιδού: «Πάμε να τους γαμήσουμε, πάμε να τους σκοτώσουμε». Τι ήταν να ακούσει κάτι τέτοιο ο «ευαίσθητος» και «ηθικολόγος» δημοσιογράφος. Αστραψε και βρόντηξε, αλλά δεν καταλάβαμε τι ήταν αυτό που τον έθιξε τόσο και έβγαλε φλύκταινες.

Ο Οικονόμου για τον Παππά

«Εμείς -βροντοφώνησε ο “θιγμένος”- δεν τα επιτρέπουμε αυτά στην εκπομπή. Την ευθύνη την έχουμε εμείς και δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι…Να το πάρετε πίσω, να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο γι’ αυτό». «Εμείς» και «η εκπομπή μας»! Για δες. Και προτού προλάβει η κ. Κανέλλη να ολοκληρώσει τον λόγο της, ο δημοσιογράφος της έκλεισε το μικρόφωνο – τέτοια ταραχή!

Θα του διέφυγε εντελώς ότι δεν υπάρχει χυδαία γλώσσα αλλά χυδαίοι άνθρωποι. Δηλαδή κατά τον κ. Οικονόμου, αυτά που λένε τα αστυνομικά όργανα να μην τα μάθει η ελληνική κοινωνία, να μην πληροφορηθεί για τις διαθέσεις των αστυνομικών οργάνων, για τον ιδεόκοσμό τους.

Λίγο μετά τη δολοφονία του Φύσσα

Τι ήταν όμως εκείνο που έβγαλε από τα ρούχα του τον παρουσιαστή; Η χυδαιότητα των αστυνομικών ή το γεγονός ότι έγινε γνωστή στο ακροατήριο αυτή τους η χυδαιότητα; Το «άσεμνον» και το «φονικόν» μήπως των ρημάτων που χρησιμοποίησαν οι ένστολοι; Παραμένουν ερωτήματα, στα οποία μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντήσει, εάν θέλει φυσικά. Η αλήθεια πάντως τσούζει.

Απαίτησε ο «ιδιοκτήτης» της εκπομπής από την κ. Κανέλλη να ζητήσει συγγνώμη. Εχει ποτέ ο ίδιος ζητήσει συγγνώμη για όσα εκστομίζει καθημερινά σχεδόν εναντίον όσων δεν συμφωνούν με την κυβέρνηση; Ελεος με την κυβερνητική δημοσιογραφία.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το