Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα του Συντάγματος (Μητροπόλεως 1 & Φιλελλήνων) στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιήσουν σήμερα (Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου), οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ, οι οποίοι σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΜΕ-ΟΤΕ «γύρισαν την πλάτη στις αστυνομικές μεθόδους της Διοίκησης και συμμετείχαν ακόμη πιο μαζικά στις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις».

Το συνδικάτο των εργαζομένων στον ΟΤΕ καλεί όλα τα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες να συμμετέχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις έξω από τα κεντρικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ήδη η ΓΣΕΕ εξέδωσε ανακοίνωση υποστήριξης των εργαζομένων στον τηλεπικοινωνιακό όμιλο, ενώ κατήγγειλε τη διοίκηση του ΟΤΕ, διότι με «την πρακτική ψευδών μηνύσεων οδήγησε σε συλλήψεις απεργών εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη, με εμφανέστατο σκοπό και στόχο να εκφοβίσει τους εργαζόμενους».

Σε μια επιχείρηση με εκρηκτικά κέρδη και παραγωγικότητα, οι εργαζόμενοι χάνουν θέσεις, δικαιώματα και μισθούς. Το εργασιακό αντιπαράδειγμα του ΟΤΕ αποδεικνύει ότι ανεξαρτήτως συνθηκών, η επιλογή της ΝΔ είναι η φθηνή, απροστάτευτη και αναλώσιμη εργασία.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το