Δείτε αυτό το μεγαλείο… Οι οπαδοί του σκωτσέζικου συλλόγου «Σέλτικ» προκαλούν τη βρετανική κυβέρνηση

Με σημαίες της Παλαιστίνης

Επευφημούν για τον Παλαιστινιακό λαό

«Δεν θα περπατήσεις ποτέ μόνος».

Παρά το ότι η UEFA απαγόρευσε  να σηκωθούν σημαίες της Παλαιστίνης (με ποινή αποκλεισμού την ομάδας), οι οπαδοί της Σέλτικ σηκώνουν δεκάδες από αυτές και τραγουδούν Bella Ciao και You’ll Never Walk Alone στον χθεσινό αγώνα ChampionsLeague με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το You’ll Never Walk Alone είναι ο ύμνος της Σέλτικ (όπως και της Λίβερπουλ) και χτες τον τραγούδησαν υπερασπιζόμενοι την Παλαιστίνη, κυματίζοντας παλαιστινιακές σημαίες.

 
https://twitter.com/i/status/1717426952808931615
Δείτε το δεύτερο βίντεο με το bella ciao εδώ
 
You’ll Never Walk Alone

When you walk through a storm, hold your head up high
And don’t be afraid of the dark
At the end of the storm, there’s a golden sky
And the sweet, silver song of a lark

Walk on through the wind
Walk on through the rain
Though your dreams be tossed and blown

Walk on, walk on
With hope in your heart
And you’ll never walk alone
You’ll never walk alone

Walk on, walk on
With hope in your heart
And you’ll never walk alone
You’ll never walk alone

Το “You’ll Never Walk Alone” γράφτηκε το 1945 για το μιούζικαλ “Carousel”. Το τραγούδι ακούγεται στη σκηνή όπου ένας εκ των πρωταγωνιστών το τραγουδάει στη συμπρωταγωνίστριά του για να την παρηγορήσει για το χαμό του συζύγου της. Έχει τραγουδηθεί από δεκάδες καλλιτέχνες όπως Frank Sinatra, Elvis Presley, Doris Day και Pink Floyd.

Το τραγούδι έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της Λίβερπουλ όταν το κυκλοφόρησε ένα συγκρότημα από την πόλη, οι Gerry and the Pacemakers, το 1963. Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη κάθε εντός έδρα αγώνα οι οπαδοί της ομάδας το τραγουδάνε. Μάλιστα, ο τίτλος του τραγουδιού έχει χαραχτεί κάτω από το έμβλημα της ομάδας σε μία από τις εισόδους του γηπέδου Anfield.

Τον ύμνο αυτό χρησιμοποιούν επίσης οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι Celtic (Σκωτία), Feyenord, Twente (Ολλανδία), Borussia Dort-mund, Kaiserslautern, Borussia Monchengladbach, St Pauli (Γερμανία) και Tokyo (Ιαπωνία)

 
 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το