Ανταπόκριση από Ικαρία

Στην Ικαρία με την εκδήλωση στον Άγιο Κήρυκο την Πέμπτη 22/6 ολοκληρώθηκαν οι πολιτικές προεκλογικές συγκεντρώσεις του Μ-Λ ΚΚΕ. Μετά την εισήγηση ακολούθησε συζήτηση που επικεντρώθηκε στα τοπικά ζητήματα και κυρίως σε αυτά που έχουν να κάνουν με τις εξελίξεις στον χώρο της υγείας στο νησί, αλλά και για αυτά που έχουν να κάνουν με την ενότητα της αριστεράς, τις θεωρίες της χαμένης ψήφου και τη σημασία της στήριξης του Μ-Λ ΚΚΕ.

Είχε προηγηθεί η εκδήλωση στο Καραβόσταμο στις 18/6, η οποία παρά τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε με σημαντική συμμετοχή και έντονο ενδιαφέρον για συζήτηση.

Η προεκλογική παρέμβαση της Κ.Ο. Ικαρίας και αυτή τη φορά έγινε με πολλές εξορμήσεις στα χωριά, για χαρτόνια, αφίσες και προκηρύξεις, ενώ η υποψήφια σ. Κατερίνα Πετράκη έδωσε ξανά και δύο μακροσκελείς συνεντεύξεις στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Στο νησί αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη κινητοποιήσεις στο χώρο της υγείας τις οποίες το Μ-Λ ΚΚΕ στηρίζει σταθερά με τις δυνάμεις του.

Για δεύτερη φορά σε σύντομο  χρονικό διάστημα η Κ.Ο. Ικαρίας, έδωσε τη δύσκολη προεκλογική μάχη διαδίδοντας τις θέσεις του Μ-Λ ΚΚΕ με κάθε τρόπο, ισχυροποιώντας δεσμούς με συναγωνιστές και φίλους αλλά και δημιουργώντας νέες επαφές. Από αυτή τη σκοπιά, η συμμετοχή και στη δεύτερη εκλογική μάχη αφήνει έναν θετικό απολογισμό.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το