Η προεκλογική εκδήλωση του Μ-Λ ΚΚΕ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Χολαργό εξελίχθηκε σε μία ζωντανή συζήτηση των φίλων και συντρόφων που πήραν μέρος σε αυτήν.

Η σ. Τάνια Ζωγράφου παρουσίασε στην ομιλία της το πολιτικό και κοινωνικό τοπίο που διαμορφώθηκε μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου. Περιέγραψε τους λόγους για τους οποίους το Μ-Λ ΚΚΕ θεωρεί ότι προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα. Αναφέρθηκε στα μέσα που χρησιμοποίησε η Νέα Δημοκρατία αλλά και στις μεγάλες ευθύνες των κομμάτων της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης και πρώτα και κύρια του ΣΥΡΙΖΑ, με τη στάση που κράτησαν απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αρκετοί φίλοι και σύντροφοι ανέπτυξαν συμπεράσματά τους από το αποτέλεσμα των εκλογών του Μάη, υπογραμμίζοντας ότι, μπροστά στην αντιλαϊκή πολιτική πού θα ακολουθήσει, μετά τις εκλογές μεγάλη σημασία έχει το πώς θα μπορέσει να αντισταθεί το μαζικό κίνημα του λαού σε αυτήν.

Η εκδήλωση έκλεισε δίνοντας το μήνυμα ότι οι μαζικοί λαϊκοί εξωκοινοβουλευτικοί αγώνες και η συνέχιση της προσπάθειας για την ανασυγκρότηση ενός πραγματικού αριστερού κινήματος είναι εκείνοι οι παράγοντες που θα κρίνουν την υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού.

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το