Για μία ακόμη φορά, μία “είδηση” που έκανε το γύρο της δημοσιότητας παγκοσμίως και αφορούσε τη Βόρεια Κορέα και τον Κιμ Γιονγκ Ουν αποδεικνύεται ψευδής. Κι αυτό διότι ο ηγέτης της χώρας, για μία ακόμη φορά, ΔΕΝ εξόρισε ούτε φυλάκισε ανώτερο αξιωματούχο του.

Πιο αναλυτικά, ο ανώτερος Βορειοκορεάτης αξιωματούχος Κιμ Γιονγκ Τσολ εμφανίστηκε δημοσίως την Κυριακή στο πλευρό του Κιμ, παρά τη φημολογία ότι είχε σταλεί σε… στρατόπεδο εργασίας, μετά την αποτυχημένη συνάντηση του Φεβρουαρίου με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Η εφημερίδα ανέφερε επίσης στο άρθρο αυτό ότι ένας άλλος ανώτερος αξιωματούχος, ο ειδικός απεσταλμένος της Βόρειας Κορέας στις ΗΠΑ Κιμ Χίοκ Τσολ, είχε εκτελεστεί για τον ίδιο λόγο.

Ωστόσο ο Κιμ Γιονγκ Τσολ ήταν μεταξύ των προσώπων που παρακολούθησαν αργά χθες το βράδυ την παράσταση των συζύγων αξιωματικών του βορειοκορεατικού στρατού μαζί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν και τη σύζυγο του Ρι Σολ Τζου.

Φωτογραφία που μεταδόθηκε από το πρακτορείο KCNA της Βόρειας Κορέας δείχνει τον Κιμ Γιονγκ Τσολ να παρακολουθεί την παράσταση.

————-Δείτε και αυτό:

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το