«Που έχετε δουλέψει κ. Κυρανακη;» ρωτάει στον Alpha 98.9 τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυρανάκη ο Τάκης Χατζής. «Δουλεύω από τα 19» απαντάει αυτός.

Και συνεχίζεται ένας διάλογος, τόσο απολαυστικά θλιβερός για τον βουλευτή, που στο τέλος μας έκανε να νιώσουμε οίκτο και συμπάθεια.

Ενδεικτικά αποσπάσματα:

Χατζής: Ναι, πού;

Κυρανάκης: Φτιάχνω ιστοσελίδες

Χατζής: Είστε προγραμματιστής;

Κυρανάκης: Όχι. Δεν προγραμματίζω.

Χατζής: Τότε;

Κυρανάκης: Ελάτε μια μέρα να σας δείξω. Αυτή είναι η δουλειά μου και έτσι με έχουν γνωρίσει και όλοι μου οι συνεργάτες τους οποίους εάν θέλετε να τους καλέσετε στην εκπομπή να ρωτήσετε εάν ήμουν και συνεπής και καλός στη δουλειά μου. Έτσι γνωρίστηκα και με τον κύριο Μητσοτάκη

Το πανηγύρι με τον βουλευτή είχε ήδη ξεκινήσει.

«Με έβαλε στη λίστα, μου έκανε ρουσφέτι, αυτό εννοείτε;» του λέει ο κ. Κυρανάκης, «ξέρω γω» η απάντηση του Τάκη Χατζή, ένα «ξέρω γω» που έμοιαζε σαν να του απάντησε «βεβαίως και σας έκανε ρουσφέτι».

«Τι είναι αυτά που λέτε, σοβαρά μιλάτε;» θίχτηκε ο κ. Κυρανάκης που έχει φάει τα χρόνια του φτιάχνοντας ιστοσελίδες χωρίς να ξέρει να φτιάχνει ιστοσελίδες.

«Στο τέλος αυτής της συζήτησης ο κόσμος θα βγάλει τα συμπεράσματά του», λέει ο Τάκης Χατζής.

Ευτυχώς που υπάρχει ο κ. Κυρανάκης και δεν χρειάζεται να τον εφεύρουμε… Βέβαια για ΔΑΠίτη και ΟΝΝΕΔίτη μιλάμε, έτσι; Δεν είχα, προσωπικά, περισσότερες απαιτήσεις.

Πηγή: Δημήτρης Κανελλόπουλος – efsyn.gr

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το