Αυτήν την εβδομάδα, στο Σήμα

 

Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου, 19:00

Εκδήλωση-συζήτηση:

K. Παπαδάκης

«Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής και η υπόθαλψη του φασισμού»

Το απόγευμα του Σαββάτου, 15 Φεβρουαρίου, το ΣΗΜΑ υποδέχεται τον Κ. Παπαδάκη, συνήγορο πολιτικής αγωγής των Αιγύπτιων ψαράδων στη δίκη της Χρυσής Αυγής, σε μια εκδήλωση συζήτηση με τίτλο «Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής και η υπόθαλψη του φασισμού», στην οποία θα είναι ο κεντρικός ομιλητής.

Με δεδομένη την προκλητική εισήγηση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Α. Οικονόμου, η οποία προτείνει την ενοχή μόνο του δολοφόνου Γ. Ρουπακιά, και την απαλλαγή των άλλων 17 κατηγορουμένων μελών της τοπικής οργάνωσης Χ.Α. Νίκαιας από την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία του Π. Φύσσα, η δίκη της Χρυσής Αυγής αξιοποιείται από το κράτος σαν εργαλείο με το οποίο επιχειρείται να «ξεπλυθεί» η φασιστική οργάνωση και η εγκληματική της δράση. Μάλιστα η Εισαγγελέας εισηγείται την απαλλαγή όλων των κατηγορούμενων από κάθε κατηγορία σχετική με εγκληματική οργάνωση, θεωρώντας ότι τέτοια δεν υπάρχει, ενώ ονομάζει τις δολοφονίες, όπως αυτή του Φύσσα, και τις δολοφονικές επιθέσεις, μεμονωμένες και ασύνδετες.

Χρέος μας, να αντιτάξουμε τις φωνές μας απέναντι σε κάθε σχεδιασμό για αθώωση των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής!


οι καθημερινές γεμίζουν …ταπεραμέντο!

Δευτέρες

 

Θεατρική Ομάδα στο ΣΗΜΑ!

Οι φίλοι του θεάτρου και της τέχνης «επί σκηνής» μόλις δέχτηκαν μια ανοικτή πρόσκληση από το Σήμα: Αν το θεατρικό σανίδι είναι το μεράκι σου, όσο μικρός ή μεγάλος ή ερασιτέχνης κι αν είσαι (ή αισθάνεσαι), όσες …πρόβες κι αν σου λείπουν, έλα στη θεατρική μας ομάδα! Δίνουμε ραντεβού τις Δευτέρες, στις 19:00.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο τηλέφωνο: 6989928824.


Πιλάτες στο ΣΗΜΑ;

Συγκεντρώνουμε δηλώσεις συμμετοχής για την συγκρότηση ομάδας και την έναρξη μαθημάτων στο Σήμα! Πιλάτες θα διδάξει έμπειρη καθηγήτρια γυμναστικής. Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6976777952.


Τετάρτες

 
Μαθήματα ισπανικής γλώσσας στο ΣΗΜΑ!

Οι Τετάρτες παραμένουν σταθερά αφιερωμένες στη διδασκαλία των ισπανικών, της ευρύτερα ομιλούμενης γλώσσας στον κόσμο! ¿tu entiendes?

Για περισσότερες πληροφορίες, και για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του Σήματος 2114008603 ή στον αριθμό 6932223997.

Η ώρα έναρξης των σεμιναρίων ισπανικών έχει προσδιοριστεί στις 18:00.


«Arte Povera» στο ΣΗΜΑ!

Τα απογεύματα της Τετάρτης, στις 19:30, είναι αφιερωμένα στα χαρτοποιήματα! Δημιουργούμε μικρά καλλιτεχνήματα με βάση το χαρτί (και όχι μόνο), και μαθαίνουμε κατασκευαστικές συνταγές και τεχνικές. Στο εργαστήρι αυτό, προσερχόμαστε χωρίς υλικά. Σε ό,τι αφορά τα απαραίτητα εργαλεία -προς το παρόν- χρειαζόμαστε μόνο ψαλίδι, κόλλα stick, και δημιουργική διάθεση! Συμμετοχή ελεύθερη. Πληροφορίες: 6974109660.


Πέμπτες

Μαθήματα tango στο ΣΗΜΑ!

Οι φίλοι του tango θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν και να χορέψουν σε αργεντίνικους ρυθμούς, με τη βοήθεια και καθοδήγηση δύο διδασκάλων χορού.

Για περισσότερες πληροφορίες, και για δηλώσεις συμμετοχής,

μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του Σήματος 2114008603

ή στον αριθμό 6946174427. Οι εγγραφές, συνεχίζονται!

Τα μαθήματαtango θα παραδίδονται τις Πέμπτες, 18:00 – 19:30.


Παρασκευές

Μαθήματα παραδοσιακών χορών στο ΣΗΜΑ!

Τα απογεύματα της Παρασκευής ζωντανεύουν, με μαθήματα παραδοσιακών χορών! Για αρχάριους, έμπειρους, μικρούς, μεγάλους, σε κάθε περίπτωση, φίλους του χορού! Για περισσότερες πληροφορίες, και για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του Σήματος 2114008603 ή στον αριθμό 6976777952.

Τα μαθήματα παραδοσιακών χορών θα παραδίδονται τις Παρασκευές, 19:30-21:00.

ΣΗΜΑ

τηλέφωνο: 2114008603

διεύθυνση: Ισαύρων 29Γ, Εξάρχεια

βρείτε το ΣΗΜΑ και στο Facebook:

www.facebook.com/simaporeia.

Η ιστοσελίδα μας: sima.poreia.net

e-mail: shmaporeia@gmail.com

(εδώ μπορείτε να ζητήστε να λαμβάνετε

το πρόγραμμα εκδηλώσεών μας)

Το Σήμα θα λειτουργεί σταθερά κάθε εβδομάδα από Τετάρτη έως Κυριακή,

και για τις ώρες 18:30-22:30, με χρονική παράταση στις βραδιές εκδηλώσεων

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το