Θερινό CINE-ΣΗΜΑ

Kυριακή, 19 Ιουλίου, 20:30

Θερινό σινεμά στην ταράτσα του ΣΗΜΑτος! Την Κυριακή 19 Ιουλίου, στις 20:30, το ΣΗΜΑ εγκαινιάζει τις θερινές κινηματογραφικές προβολές στην πρόσφατα ανακαινισμένη ταράτσα της Ισαύρων, με το έργο που απέσπασε Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών και τέσσερα Όσκαρ, μεταξύ των οποίων «Καλυτερης Ταινίας» για το 2019: τα «Παράσιτα».

Είσοδος ελεύθερη

Παράσιτα” του Μπονγκ Τζουν-χο, Ν.Κορέα (2019)

Μαύρη κωμωδία – θρίλερ, 132΄

Μια 4μελής οικογένεια νοτιοκορεατών ανέργων καταφέρνει να παρεισφρήσει στο εσωτερικό μιας πολυτελούς μονοκατοικίας όπου διαβιώνει μια επίσης 4μελής οικογένεια εύπορων αστών. Η αγαστή συμβίωση, που θα στηριχτεί στις φαινομενικά άψογες υπηρεσίες των τεσσάρων πληβείων, ανατρέπεται βίαια, όταν στο κατώφλι του σπιτιού εμφανίζεται απροειδοποίητα μέσα στη νύχτα η προηγούμενη γκουβερνάντα. Το μυστικό που αποκαλύπτεται πυροδοτεί ανεξέλεγκτες αντιδράσεις.

 

Η ταράτσα της Ισαύρων 29Γ, εκτός από τη βραδιά θερινού σινεμά, θα είναι ανοικτή και την Πέμπτη, 16 Ιουλίου, μετά τις 21:00, και όλοι οι φίλοι του ΣΗΜΑτος έχουν ανοιχτή πρόσκληση για ένα δροσερό ποτό ή αναψυκτικό χυμό στον νέο, ανοιχτό μας χώρο, υπό τον διακριτικό φωτισμό κεριών και άστρων!

ΣΗΜΑ

τηλέφωνο: 2114008603

διεύθυνση: Ισαύρων 29Γ, Εξάρχεια

βρείτε το ΣΗΜΑ και στο Facebook:

www.facebook.com/simaporeia.

Η ιστοσελίδα μας: sima.poreia.net

e-mail: shmaporeia@gmail.com

(εδώ μπορείτε να ζητήστε να λαμβάνετε

το πρόγραμμα εκδηλώσεών μας)

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το