Το ΣΗΜΑ είχε την τιμητική του το χθεσινό Σαββατόβραδο στα 7α γενέθλιά του. Παλιοί και νέοι φίλοι γέμισαν από νωρίς ασφυκτικά την αίθουσα τιμώντας έτσι την 7χρονη λειτουργία του.

Το πρόγραμμα της εορταστικής βραδιάς είχε άφθονο φαγητό (πλούσιο μενού, με τρεις διαφορετικές επιλογές πιάτου από την κουζίνα της Πορείας) και ποτό αλλά εκείνο που ξεσήκωσε τον κόσμο ήταν η ζωντανή μουσική με «Ζυγιά Αλάι +1» (Γιάννη Μαυριτσάκη, Μαίη Αγγελάκη, Κωνσταντίνα Παπαχρήστου).

Η επιτροπή ΣΗΜΑτος για τα 7α γενέθλιά του

Ήταν μια πολύ όμορφη και ζεστή βραδιά, όπως ταιριάζει στα 7α γενέθλια του πολιτιστικού μας χώρου!
Εκ μέρους του ΣΗΜΑτος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους “Ζυγιά Αλάι +1” που συνόδεψαν μουσικά την εκδήλωσή μας, τους μάγειρές μας, τους ζαχαροπλάστες μας και τις βάρδιές μας που φρόντισαν να μη λείψει τίποτα από τα εορταστικά τραπέζια μας, καθώς και την ομάδα φωτογραφίας, την Ένωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων, και όλους τους φίλους της Ισαύρων που προσέφεραν κάποιο ξεχωριστό δώρο, δίνοντας άλλη διάσταση τη λαχειοφόρο μας!
Πρώτα και κύρια όμως θέλουμε να ευχαριστούμε όλους όσοι στήριξαν με την παρουσία και το κέφι τους τα γενέθλιά μας, δίνοντας ενέργεια στο ΣΗΜΑ να συνεχίζει δραστήρια!
Ετοιμαζόμαστε για κλείσιμο της χρονιάς με πολιτιστική …χιονοστιβάδα σεμιναρίων και εκδηλώσεων την εβδομάδα 18-22 Δεκεμβρίου!

 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το