Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της θεσσαλικής πόλης μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που καταγράφει ακόμη ένα περιστατικό καταστολής κατά νεαρών, αυτή τη φορά με πρόσχημα τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ, όταν αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε δύο νεαρά άτομα σε κεντρική πλατεία της Καρδίτσας. Στο βίντεο καταγράφεται ένας από τους δύο αστυνομικούς να έχει ρίξει μια κοπέλα στο έδαφος και να της περνάει χειροπέδες. Η κοπέλα τους φωνάζει να την αφήσουν.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί στις φωνές των περίοικων που τους καλούσαν να αφήσουν τα νεαρά παιδιά αντέδρασαν με τον ένα να φωνάζει… ενισχύσεις. Αυτόπτες μάρτυρες φώναζαν από τα μπαλκόνια, ενώ άλλοι έσπευσαν στο σημείο για να πείσουν τους αστυνομικούς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο κορίτσια μικρής ηλικίας που φορούσαν μάσκες και τηρούσαν τα μέτρα προστασίας, ενώ το περιστατικό φέρεται να έχει συμβεί πριν τις 9 το βράδυ όπου ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας. Άλλες πληροφορίες από τοπικά μέσα κάνουν λόγο για ζευγάρι , ενώ και τα δύο άτομα οδηγήθηκαν στο τμήμα.

Η αστυνομία δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής θέση για το νέο ακραίο περιστατικό.

πηγή: efsyn

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το