Ας μιλήσουμε για πικρές αλήθειες

Το δάχτυλο στη μούρη των μαθητών και η απαξίωση ήταν τα μόνα μέτρα για την πανδημία, που πήρε η Υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, που σήμερα μάθαμε ότι νοσεί και η ίδια.

Μακάρι οι ευχές ή οι απειλές να περιόριζαν την πανδημία αλλά ούτε το ένα ούτε το άλλο πιάνουν. Επιλογή της κυβέρνησης είναι ο όλεθρος, και θα το βιώσουν και αυτοί όσο άτρωτο κι αν θεωρούν το τομάρι τους. Απλά αυτοί έχουν ολες τις δυνατότητες να το σώσουν που κανένας απο τα εκατομμυρια ανέργων και φτωχών που δημιουργούν συνεχώς δεν έχει.

Τα πικρόχολα σχόλια που ακολούθησαν την είδηση ότι νοσεί η Υπουργός Παιδείας δεν προέρχονται από κακούς ανθρώπους. Προέρχονται από ανθρώπους που δεν ανέχονται πια να τους αντιμετωπίζουν ως ζώα . Που δεν ανέχονται ν ακούν κάθε μέρα πως φταίνε γιατί ανασαίνουν. Πως φταίνε γιατί υπάρχουν.

Που αυτή η κυβέρνηση χλευάζει τα παιδιά τους δίνοντάς τους “δωρεάν” σώβρακα για να φορέσουν στη μούρη τους και παγουράκια .Που αυτή η κυβέρνηση μπουντρουμιάζει 14χρονους και αφήνει να το σκάνε ναζί εγκληματίες.

Οι άνθρωποι που σήμερα ήταν πικρόχολοι ξέρασαν το δηλητήριο που καταπίνουν τόσον καιρό από τα ΜΜΕ, που ταΐζει η κυβέρνηση όχι για να μιλούν οι καρδιές αλλά για να δαγκώνουν οι οχιές.

Περαστικά στη Νίκη Κεραμέως …να βγει υγιής ώστε ν αντιμετωπίσει με τους ομοσταβλούς της την οργή του λαού που θα ξεσπάσει . Για να λογαριαστεί όρθια με την κοινωνία που έχουν ξαπλώσει και χοροπηδάνε πάνω της όταν καταφέρει να σηκωθεί. Και θα τα καταφέρει.

Λίτσα Ρέπα (από το fb)

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το

Παρόμοια αρθρογραφία