Η ίδια “δικαιοσύνη” που προτείνει την αθώωση του Η. Μίχου για το έγκλημα του βιασμού και της μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό, που αφήνει ελεύθερο τον παιδοβιαστή Λιγνάδη και τους δολοφόνους του Ζακ, μνημείο αθλιότητας, συγκάλυψης, ξεπλύματος των κυκλωμάτων μαστροπείας, έμμεσης νομιμοποίησης της παιδεραστίας, ΕΙΝΑΙ η ίδια που σέρνει στα δικαστήρια για 13η φορά τους εκπαιδευτικούς (στις 15/3) βγάζοντας παράνομη την Απεργία-Αποχή των εκπαιδευτικών ενάντια στην αξιολόγηση!!!

Η ίδια “δικαιοσύνη»που έβγαλε παράνομες τις απεργίες των σιδηροδρομικών για την έλλειψη ασφάλειας στους σιδηροδρόμους … και οδήγησε στη δολοφονία των Τεμπών!!!

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Φωκίδας, υλοποιώντας απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης στις 7/3, να κηρύξει απεργία – αποχή από την ατομική αξιολόγηση, καταθέτοντας εξώδικο στο Υπουργείο και στις ΔΔΕ Φωκίδας, για να μη μείνει  κανένας συνάδελφος χωρίς συνδικαλιστική κάλυψη.

 Ήδη η προηγούμενη εβδομάδα  πέρασε εν αναμονή της απεργίας -αποχής της ΟΛΜΕ, η οποία ούτε κοινοποίησε το εξώδικο που κατέθεσαν, ούτε απέστειλε έγκαιρα  στον κλάδο τη δήλωση που έπρεπε να υπογράφουν οι συνάδελφοι για να έχουν συνδικαλιστική κάλυψη. 

Η πλειοψηφία του ΔΣ της ΟΛΜΕ και οι παρατάξεις (ΔΑΚΕ- ΣΥΝΕΚ-ΠΕΚ) που υποχώρησαν στον αγώνα κατά της αυτοαξιολόγησης τον Οκτώβριο του 2021, που άφησαν χωρίς συνδικαλιστική κάλυψη τον κλάδο και υπονόμευσαν τον αγώνα των ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ, που καμάρωναν για την «ομοφωνία τους» στην προηγούμενη ΓΣ των Προέδρων, σήμερα κωλυσιεργούν και ροκανίζουν το χρόνο, καλούν και ξανακαλούν ΓΣ των ΕΛΜΕ και ΓΣ προέδρων, αφήνοντας χρονικά διαστήματα, χωρίς να εξασφαλίζουν τη συνδικαλιστική κάλυψη των συναδέλφων, αντί να πάρουν απόφαση να επαναπροκηρύσσουν την Α – Α με κάθε τρόπο (ΟΛΜΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΛΜΕ) κάθε φορά που το ΥΠΑΙΘΑ θα παρεμβαίνει να την βγάζει παράνομη. Καλούν δε να το κάνει η ΑΔΕΔΥ, τη στιγμή που η ΑΔΕΔΥ αρνείται να επαναπροκηρύξει Α – Α  για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους και απευθύνεται στις Ομοσπονδίες να την επαναπροκηρύξουν (απόφαση ΑΔΕΔΥ 14/3). 

Αρνούνται επαναπροκήρυξη της Α – Α από το πρωτοβάθμια σωματεία, τις ΕΛΜΕ, δυνατότητα που προβλέπεται από το ν. 1264/1982 (άρθρο 20, παρ. 1) και τα προηγούμενο χρόνια εφαρμόστηκε από ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ κατά της αυτοαξιολόγησης και για μέντορες, συντονιστές.

Όρισαν δε τη νέα συνέλευση των προέδρων της ΟΛΜΕ στις 30/3!!! για να αποφασίσει αν θα επαναπροκηρυχθεί η απεργία –αποχή, χωρίς να ενημερώσουν καθόλου τις ΕΛΜΕ. Άλλες δύο εβδομάδες χωρίς απεργία -αποχή και άλλη μία για να προκηρυχθεί εκ νέου αν αποφασιστεί.

Για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να κάνει το στραβοπάτημα η ΑΣΕ-ΠΑΜΕ, ακλουθώντας την αδιέξοδη τακτική του 2021, επιμένοντας στο «όλοι μαζί μόνο από την ΟΛΜΕ» ή στο «κουτσό άλογο», στην ΑΔΕΔΥ, αφήνοντας τον κλάδο έκθετο.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ, ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ & ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

 Τα πρωτοβάθμια σωματεία, που είναι η ψυχή του αγώνα κατά της αξιολόγησης, μπορούν με κοινή δράση, πρωτοβουλίες και αγωνιστικές κινητοποιήσεις να συμβάλλουν καθοριστικά στη συνέχιση του αγώνα! Η αρχή έγινε με τη σύσκεψη συντονισμού 31 πρωτοβάθμιων σωματείων, ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ την Παρασκευή 15/3.

ΑΡ.ΕΝ. ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το