Αδιανόητα πράγματα συμβαίνουν στην (γερμανική) αποικία του κυβερνήτη Κυριάκου και του γενικού του επιθεωρητή Γκέρχαρντ φον Μιχάλη!

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο χρόνια από την πορεία του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 2018 και τις συλλήψεις οκτώ ατόμων, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικοι και ένας κατά δήλωσή του άστεγος, στους οποίους είχε επιβληθεί (κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τότε για όσους έχουν αμνησία) ως περιοριστικός όρος να μην πλησιάσουν τα Εξάρχεια. Τώρα ξανά το ίδιο σκηνικό.

Τρεις διαδηλωτές που συνέλαβαν τα ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ , εκτός των κατηγοριών μιας κακουργηματικού χαρακτήρα και τριών πλημμεληματικού τις οποίες τους φόρτωσαν, στους περιοριστικούς όρους που τους επιβλήθηκαν, είναι λέει και η απαγόρευση να επισκέπτονται – παραβρίσκονται στα Εξάρχεια και μάλιστα με περίγραμμα συγκεκριμένων δρόμων… Πρωτοφανές, πρωτάκουστο και βαθιά αντιδημοκρατικό! Και τότε και τώρα!

Εκτός του ακατανόητου της απόφασης, να περιορίζεται δηλαδή το συνταγματικό δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να στοχοποιείται μια περιοχή. Το επόμενο βήμα θα είναι να οδηγήσουν στα δικαστήρια την ίδια την περιοχή – συνοικία και να την καταδικάσουν για παραβατική συμπεριφορά επιβάλλοντας μάλιστα και στους κατοίκους τις σχετικές ποινές!!!

Φαντασθείτε αυτό να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές τι έχει να γίνει! Να σε πιάνουν ας πούμε για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και να σου επιβάλλουν την ποινή να μην μετακινείσαι μέσω δρόμων, ή να σου απαγορεύεται να ψωνίσεις από το διπλανό Σούπερ – Μάρκετ!!!

Φαίνεται ότι έχουμε πολλά ακόμη να δούμε και να ακούσουμε όσο ο κατήφορος συνεχίζεται…

Κώστας Μαστροκώστας

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το