Την απαγόρευση κάθε είδους ξένης μουσική φαίνεται να αποφάσισαν οι υπεύθυνοι του σταθμού Κανάλι Ένα 90,4 του δήμου Πειραιά, σύμφωνα με την καταγγελία του ραδιοφωνικού παραγωγού Τάσου Πάλλα.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων σε δημοσίευση του στο facebook, η εκπομπή «ΡΟΚ ΖΩΝΗ» που παρουσίαζε κόπηκε καθώς «οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν ξαφνικά ότι η μετάδοση κάθε  είδους ξένης μουσικής απαγορεύεται στο Κανάλι Ένα 90,4». «Τραγωδία και κωμωδία μαζί!», αναφέρει και συμπληρώνει: «το πρόβλημα, όχι μόνο για τον σταθμό, αλλά για την ίδια την ποιότητα της δημοκρατίας μας είναι, όταν η εκάστοτε (και εξ ορισμού προσωρινή) διοίκηση ενός εκ του νόμου πολυφωνικού και πολυσυλλεκτικού δημόσιου οργανισμού,  θέλει να επιβάλει στους δημότες τα προσωπικά της γούστα και απόψεις».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τάσου Πάλλα:

ΡΟΚ ΖΩΝΗ ΤΕΛΟΣ!!!

Προχθές ένοιωσα την πραγματική σημασία του γνωμικού: «όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο θεός γελάει». Πως το έφερε η μοίρα, μια ραδιοφωνική εκπομπή, που ξεκίνησε το απόγευμα της 9/4/1994, να τελειώσει την ίδια ημερομηνία, περίπου την ίδια ώρα, με το ίδιο playlist, αλλά 27 ολόκληρα χρόνια μετά! Κι αυτό γιατί οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν ξαφνικά ότι η μετάδοση κάθε  είδους ξένης μουσικής απαγορεύεται στο Κανάλι Ενα 90,4! Τραγωδία και κωμωδία μαζί! Γιατί το πρόβλημα δεν είναι ότι τα πρόσωπα, ούτε ότι καταργείται μια ποιοτική, επιτυχημένη και καθολικά αναγνωρισμένη, 20 και βάλε χρόνια, μουσική ζώνη. Το πρόβλημα, όχι μόνο για τον σταθμό, αλλά για την ίδια την ποιότητα της δημοκρατίας μας είναι, όταν η εκάστοτε (και εξ ορισμού προσωρινή) διοίκηση ενός εκ του νόμου πολυφωνικού και πολυσυλλεκτικού δημόσιου οργανισμού,  θέλει να επιβάλει στους δημότες τα προσωπικά της γούστα και απόψεις!

πηγή: tvxs

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το