Δεν μπορούμε να πιστέψουμε στα μάτια μας και ευχόμαστε να έχουμε κάνει λάθος, κάτι να μην έχουμε καταλάβει καλά…

Το Πανεπιστήμιο Πατρών κάνει πράξη το Πανεπιστήμιο της αγοράς και φέρνει την αγορά μέσα στο Πανεπιστήμιο.

Διαβάζουμε την είδηση από τοπικό ΜΜΕ της Πάτρας:

“Την δική του αποκλειστική μπουτίκ απέκτησε το Πανεπιστήμιο Πατρών η οποία εδρεύει στη Πανεπιστημιούπολη στο Ρίο δίπλα από το πάρκο της Ειρήνης. Εντός της μπουτίκ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν ρούχα, είδη δώρου και άλλα τα οποία θα φέρουν το λογότυπο του Πανεπιστημίου”.

Και ενώ λέμε ότι κάτι μάλλον δεν καταλάβαμε πέφτει το μάτι μας σε μια ανάρτηση στο fb του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χρήστου Μπούρα:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε μία προσπάθεια η οποία έγινε και έδωσε σάρκα και οστά, την οποία παλεύαμε από το 2015 μαζί με τον αγαπητό φίλο Δ. Σκούρα. Σε έναν καλαίσθητο χώρο στην Πανεπιστημιούπολη στο Ρίο, δίπλα στο πάρκο Ειρήνης, μπορείτε πλέον να βρείτε επίσημα και αποκλειστικά είδη δώρου, ένδυσης, γραφείου και πολλά και διάφορα όμορφα χρηστικά αντικείμενα που φέρουν το λογότυπο του Πανεπιστημίου μας.

Η Boutique (https://1964.gr/) του Πανεπιστημίου μας είναι πλέον γεγονός!

Ευχαριστούμε Αλέξανδρε Κατσαούνη και Λάμπρο Μπούκλη!!!

Σύντομα θα λειτουργήσει και το e – shop.

Ας στηρίξουμε όλοι μας αυτή τη προσπάθεια. Σε κάθε σπίτι αποφοίτου μας, φοιτητή μας, εργαζόμενου και διδάσκοντα ας υπάρχει ένα αναμνηστικό από το Πανεπιστήμιο της καρδιάς μας!

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το