ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ!

Στο ελληνικό Ελντοράντο η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξαιρείται από την υποχρέωση αποζημίωσης επιβατών!

ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!

Ακόμη και αυτό είχαν “προβλέψει” οι άριστοι της ΝΔ! Τέτοιο “επενδυτικό” περιβάλλον, τέτοιο επιχειρηματικό παράδεισο, λίγες μπανανίες διαθέτουν σε αυτόν τον πλανήτη! Με υπουργική απόφαση επί υφυπουργίας  Γιάννη Κεφαλογιάννη, από τις  27/12/2019, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξαιρείται από την υποχρέωση οποιασδήποτε αποζημίωσης επιβατών. Ούτε καν για τραυματισμό ή θάνατο! Για την ακρίβεια η εταιρεία απολαμβάνει για τρίτη φορά αυτή την “ελκτική” προσφορά του ελληνικού κράτους.

Τόσο σίγουροι ήταν οι άνθρωποι για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα! Σε αυτό το σημείο πραγματικά το ελληνικό κράτος πήρε σοβαρά μέτρα πρόληψης για την προστασία και την ασφάλεια… της εταιρείας! Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξαιρείται από κάθε άρθρο του κανονισμού για σχετικές αποζημιώσεις. Πόσο πιο “ελκτική” να γίνει μια χώρα?

Για αυτό και η Hellenic Train δεν μπαίνει καν στον κόπο να βγάλει μια ανακοίνωση. Για αυτό και από χτες διακινούνται πληροφορίες ότι θα προσφύγει στα δικαστήρια για διαφυγόντα κέρδη! Μπορεί οι νόμοι τους να προβλέπουν ακόμα και αυτό. Άλλωστε είναι εξ αρχής βέβαιο ότι οι τεράστιες αποζημιώσεις θα επιβαρύνουν τον… ελληνικό λαό.

Κάθε μέρα που περνάει πληθαίνουν οι εξοργιστικές αποκαλύψεις. Κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται, όλο και πιο στυγνό το έγκλημα τους. Άραγε εκεί στον βούρκο των ΜΜΕ θα βρουν καμία λέξη να πουν για αυτό το αδιανόητο σκάνδαλο? Η θα ασχολούνται με τον μισθό του σταθμάρχη?

Διαβάστε την υπουργική απόφαση εδώ

Βασίλης Πετράκης 

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το