Α ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αξιολόγηση – Συνέχιση Διευκολυντικών Στάσεων Εργασίας

Η Α ́ ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής (Περιστέρι), επιμένει στον δρόμο του αγώνα για την υπεράσπιση του δημόσιου δωρεάν σχολείου, ενάντια στην κατηγοριοποίηση και διαβάθμισή του μέσω της αξιολόγησης.

Καθώς, σύμφωνα με τον νόμο 4692/20 και την από 29-09-2022 εγκύκλιο (αρ. πρωτ. 119336/ΓΔ4) σχετικά με την εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων, καλούνται οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί – συντονιστές των ομάδων δράσης να καταθέσουν στην πλατφόρμα του ΙΕΠ την αποτίμηση των σχεδίων δράσης μέχρι την Τρίτη 30/5 και στη συνέχεια σε ειδικές συνεδριάσεις οι σύλλογοι διδασκόντων έως 25 Ιουνίου 2023, να προχωρήσουν στην τελική ετήσια έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης του έργου των σχολικών μονάδων για το σχολικό 2022-2023, η Α’ ́ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής συνεχίζει τις διευκολυντικές κυλιόμενες στάσεις εργασίας (μονόωρες, δίωρες, τρίωρες) μέχρι 30/06, για την κάλυψη των συναδέλφων από τη μη συμμετοχή τους στις παραπάνω διαδικασίες.

Καλούμε λοιπόν τους συναδέλφους να μην συμμετέχουν σε καμία από τις παραπάνω διαδικασίες, να ενημερώνουν τον Σύλλογο Διδασκόντων και τη Διεύθυνση του σχολείου, να δηλώνουν στάση και να αποχωρούν από τις ειδικές αυτές συνεδριάσεις όποτε και όταν απαιτηθεί.

Το ΔΣ

Η Πρόεδρος – Ο Γενικός Γραμματέας

Φατουρου Αγγελική – Κρανάς Αθανάσιος

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το