Α΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής (Περιστέρι)

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Η ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΣ NURİYE GÜLMEN ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΟΥ AKP

Η Nuriye Gülmen είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 7915 ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ, χωρίς καμία δίκη ή δικαστική απόφαση, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θεσπίστηκε κατά την Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης που κηρύχθηκε στις 21 Ιουλίου 2016 από τον φασισμό του ΑΚΡ.

Η Nuriye Gülmen, ενάντια σε αυτήν την τυραννία του φασισμού του AKP άρχισε να αντιστέκεται στην άδικη, παράνομη και άδικη απόλυσή της από τη δουλειά της με ένα πανό που γράφει «ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ, ΘΕΛΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ» στην λεωφόρο Yuksel στην πρωτεύουσα Άγκυρα. Αντιστέκεται από την πρώτη μέρα που απολύθηκε. Προσάχθηκε πολλές φορές, συνελήφθη με ψευδή στοιχεία, έκανε απεργία πείνας για 324 ημέρες. Με την αντίστασή της ξεσήκωσε την Τουρκία και τον κόσμο.

Ο φασισμός του AKP συνέλαβε ξανά τη Nuriye Gülmen σε μια δίκη συνωμοσίας στις 22 Αυγούστου 2020, χρησιμοποιώντας ψηφιακά στοιχεία και ψευδείς δηλώσεις για να τιμωρήσει την ίδια και την πολυετή αντίστασή της.

Αυτή η υπόθεση, στην οποία η Nuriye Gülmen δικάζεται ως προφυλακισμένη, είναι μια από τις υποθέσεις συνωμοσίας που έχουμε δει πολλά παραδείγματα στην ιστορία, όπως οι υποθέσεις των Dimitrov, Rosenberg, Sacco Vanzetti και Haymarket. Η Nuriye Gülmen βρίσκεται ακόμα στη φυλακή εξαιτίας αυτής της υπόθεσης συνωμοσίας, η οποία δημιουργήθηκε από πλαστά ψηφιακά στοιχεία και ψευδείς δηλώσεις μυστικών μαρτύρων και εξομολογητών που συμφώνησαν να συνεργαστούν με την πίεση και τον εκβιασμό της αστυνομίας.

Υπάρχουν δύο μέρη σε αυτή την υπόθεση. Από τη μια, υπάρχει ο φασισμός του AKP, που καταπιέζει τον λαό του και θέλει να φιμώσει όλους τους αντιπάλους του με πιέσεις, απαγορεύσεις και δίκες συνωμοσίας, από την άλλη, η Nuriye Gülmen και η Αντίσταση Yuksel, που αντιστέκονται για τον λαό, για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των ανθρώπων. Για το λόγο αυτό, η NURİYE GÜLMEN ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ YUKSEL είναι ιστορικά και πολιτικά σωστές. Αυτό που είναι άδικο είναι ο φασισμός του AKP.

Για το λόγο αυτό, μπροστά σε αυτές τις επιθέσεις εναντίον όλων των δημοσίων υπαλλήλων και όλων των ανθρώπων, όλων των συνδικάτων από την Τουρκία και άλλες χώρες, καλούμε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις στο πλευρό της εργασίας και της εργατικής τάξης να αγκαλιάσουν αυτή την αντίσταση και να είναι αλληλέγγυες με τους αντιστεκόμενους δημόσιους υπαλλήλους.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ NURİYE GÜLMEN ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΗΣΗ!

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΑΚΡ!

Το Δ.Σ της Α ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής (Περιστέρι)

e-prologos.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το άρθρο; Μοιραστείτε το